Az urológusnál elkerülhető a prosztata vizsgálat?
Figyelt kérdés
Gyakori vizelési inger miatt kérnék segítséget,de nem akarok fizikai prosztata vizsgálatot. Elbeszélés alapján kaphatok gyógyszert?2023. jan. 22. 08:11
31/36 anonim válasza:
Igen, önkéntes, de a 40 hét alatt van jó pár vizsgálat, főleg, ha valami gond van közben... nem ez a lényeg... 16 éves korom óta évente járok citológiára, évente van rákszűrésem és most már 30 leszek... érdekes módon, nem halltam még bele és szerintem rosszabb ez, mint a prosztata vizsgálat...
32/36 anonim válasza:
31 ismétlem, senki nem kötelezett rá, hogy 16 éves korod óta nőgyógyászhoz járj, pláne évente. Írtam korábban, hogy a feleségem 15+ éve nem volt, és semmi baja. Erről ennyit. ha valaki nem használ hormonális szereket és nem szexel össze-vissza, akkor teljesen ki lehet iktatni.
33/36 Ypszilon1980 válasza:
Hát végül is nem kötelező mindent bevállalni, ha nem akkor nem. Van, aki eleve kerüli az orvosokat.
34/36 anonim válasza:
32, rákos nem az életmódtól leszel, te tyúkeszű...
35/36 anonim válasza:
34
Számít a genetikai háttér is, igen, de az életmód nagyon erősen befolyásol.
36/36 anonim válasza:
35, mellesleg kedves párod helyében sem lennék nyugodt : Kezdetben, évekig általában tünetmentes... szóval ha nem jár orvos, majd későn lesz észre véve, de nyugi, a méhe nélkül is élhet majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!