Az urológusnál elkerülhető a prosztata vizsgálat?
Figyelt kérdés
Gyakori vizelési inger miatt kérnék segítséget,de nem akarok fizikai prosztata vizsgálatot. Elbeszélés alapján kaphatok gyógyszert?2023. jan. 22. 08:11
11/36 anonim válasza:
3as vagyok, hiába pontoztok le, igazam van. Legyetek már észnél. Nekünk már kb 18 éves kortól évente nőgyógyászati vizsgálat, mi is túl éljük, nektek vagy 40 évig nem kell, ha nincs gond... ne halljatok bele pár mp prosztata vizsgálatba....
12/36 A kérdező kommentje:
Reméltem hogy elkerülhető a dolog de úgy tűnik hogy nem.Valahogy összeszedem magam,és elmegyek a dokihoz.Köszönöm a segítséget.
2023. jan. 22. 13:20
13/36 anonim válasza:
9. "Tudom, (szerencsére csak hírből) miből áll a vizsgálat."
Hírből tudod?
Kár volt akkor baromságot írnod!!!
14/36 anonim válasza:
11
A nők is gyűlölnek járni, a párom pl. nem is jár egyáltalán (és semmi baja).
13
Igen, pontosan tudom, miből áll a vizsgálat, miért ne tudhatnám. Mi a baj ezzel? Mi rosszat írtam?
15/36 anonim válasza:
14, nem kell szeretni, én sem szeretem, de nem poén ha későn veszik észre, hogy rákos leszek... pàrod nem jár? Akkor nem tudhatod, hogy tényleg rendben van... majd jól pofára estek 1x, max ha szerencsés, akkor nem...
16/36 anonim válasza:
Menjél nő urológushoz és akkor kellemes lesz.
Én rendszeresen járok prosztimasszihoz és isteni, amikor megfej.
17/36 anonim válasza:
15
Azért a több, mimt 15 év alatt kiderült volna, ha baj van...
18/36 anonim válasza:
16
Azért ez annyira nem vicces téma.
19/36 Ypszilon1980 válasza:
#9: Oké, nem légy férfi kérdése, rendben van, de azért nehogy már ennyitől parázzon valaki. Nem kellemes, de ha kell kell, túl van ez tolva nagyon, nem olyan rossz, én 16 évesen voltam először ilyen helyzetben, azóta is élek. Van aki prosztata masszázsra kell járjon havonta, meg kéthetente, a nők évente járnak szűrésekre, kenetre, stb. hagyjuk már ezt.
20/36 anonim válasza:
19, hagyd, primadonnák, bele akarnak halni, de gondolom az análszexet követeli az asszonytól, ő meg egy ujjtól is fél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!