Inkább most egy gyors vizsgálat, mint később nagyobb problémák.
2023. jan. 22. 08:23
2/36 A kérdező kommentje:
Egy normális ember biztos ilyen véleményen van,de én viszolygok az ilyen dolgoktól.
2023. jan. 22. 08:28
3/36 anonim válasza:
Az adott probléma miatt indokolt a prosztata vizsgálat, mert az is okozhatja. Szóval ideje felnöni és kibírni egy apró vizsgálatot, mint a felnőtt, értelmes emberek... nem fog fájni, csak kellemetlen...
2023. jan. 22. 08:37
4/36 anonim válasza:
Akkor még nem vagy elég beteg, majd ha komolyabban fog fájni vagy nagyobb lesz a probléma, akkor úgy is engedni fogod.
Nekem volt már de még csak nem is kellemetlen, ellehet viselni.
NA a biopszia az már kellemetlen.
2023. jan. 22. 09:12
5/36 anonim válasza:
Egyébként megtagadhatod azt is, csak akkor ráírják a papírra hogy nem működtél együtt az orvossal.
NA aztán nem foglalkoznak veled akármilyen bajod lesz.
2023. jan. 22. 09:26
6/36 anonim válasza:
Egyetértek a négyessel. Amikor prosztatagyulladásom volt és nagyon be volt durranva, nem érdekelt ki mit csinál, csak segítsen rajtam. Annyira rosszul voltam, hogy az orvos át akart vitetni a fekvőbeteg osztályra, mert a prosztatavizsgálatnál összecsuklottam a fájdalomtól. Mégis túléltem a vizsgálatot. Amúgy meg lehet vizsgálni UH-val is, de az egyrészt nem ad teljes képet, másrészt ha prosztataváladékot akar nyerni az orvos tenyésztésre, akkor ahhoz szükség lesz a prosztata tapintásos vizsgálatához.
2023. jan. 22. 10:19
7/36 Ypszilon1980 válasza:
Jaj már, ne csináld, legyél már férfi, ennél még egy vérvétel is rosszabb. Nem igaz, hogy egy 10 mp-es vizsgálatot nem lehet kibírni. Ha gyulladt a prosztata, akkor persze fáj az is, de neked nincs ennyire nagy problémád, mert akkor már nem zavarna. Persze elutasíthatod, de akkor nem tud megfelelő diagnózist sem felállítani, az életedben ennél csak sokkal rosszabb dolgok fognak veled történni. Ultrahanggal is kiderül, ha nagyobb, de ha pl. csak enyhén nagyobb, azt sosem fogja megmondani az ultrahang, hogy milyen állapotban van, fizikailag sokkal több minden megállapítható, nem helyettesíti a kettő egymást.
2023. jan. 22. 10:50
8/36 anonim válasza:
Semmi bajod sem lesz. 50 évesen voltam én is először hasonló vizsgálaton. Nagyon megtetszett. Havonta járok...
2023. jan. 22. 11:36
9/36 anonim válasza:
Kérdező: kérheted, hogy ne legyen manuális vizsgálat. Van hasi ultrahang, psa mérés.
7.
Ez nem "Légy férfi" kérdése. És nem is a 10 másodpercen múlik. Tudom, (szerencsére csak hírből) miből áll a vizsgálat. Pont ezt nem akarnám az önbecsülésem és tartásom megőrzése érdekében. Egyszerűen minden idegszálam tiltakozna. Nem vígasztal, hogy 10 mp, ha ott pucsítasz egy idegen előtt. 50 múltam, érint a wc-re mászkálás, de remélem, sosem lesz akkora fájdalmam, hogy menni kelljen.
2023. jan. 22. 11:45
10/36 anonim válasza:
8-as vagyok! Amit írtam poén volt. Menj bátran. Én kétszer voltam. Két orvosnál. Semmi ciki, semmi kellemetlen nincs benne. A dokinak ez a munkája
Neki olyan mint pl egy péknek egy cipót meggyúrni. Nekem utána nagy műtétem is volt. Kivették a húgyhólyagom. Előtte volt minden. Két műtét, mind a kettőnél katéter . Majd 3.nak kemó után a nagy műtétem. A nagy műtétem előtt , beöntés stb
. Műtétem után 3 nap intenzíven fekvés. Ahol nővérke fürdetett stb.. . Soha semmit nem éreztem cikinek. Nekik ez a munkájuk. Semmi újat nem tudtam mutatni amit x év alatt ne láttak volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!