Nem igaz, hogy nem értitek már meg, hogy nem parázás, félelem egy ujjtól, "primadonnaság", 10 másodperc meg ilyen hülyeségek kérdése a dolog.
Férfi önbecsülés, önérzet, és az ilyen megalázó dolgok kerülése az, amiről beszélek.
2023. jan. 22. 20:10
22/36 Ypszilon1980 válasza:
Milyen önbecsülés, önérzet? Hagyd már a hülyeséget, senkinek sem romlott meg még ettől az önbecsülése, és marhára senki sem fog azzal foglalkozni, hogy jaj te most urológusnál voltál prosztata vizsgálaton, Istenem! Szerintem meg inkább gáz, ha kellene a vizsgálat, te meg nem vállalod be, az sokkal rosszabb, de a te dolgod.
2023. jan. 22. 20:25
23/36 anonim válasza:
Ezt nem megalázó, ne légy gyerekes...
2023. jan. 22. 20:51
24/36 anonim válasza:
23
De igen; nincs mit szépíteni. Vizsgálat és vizsgálat között hatalmas különbség van: bepucsítani egy vad idegennek, és tűrni, hogy a végbeledben matasson, az igenis megalázó és degradáló. Ezt a fajta vizsgálatot egyszerűen nem lenne szabad alkalmazni. Találjanak ki helyette valamit, az oké.
2023. jan. 22. 21:02
25/36 anonim válasza:
Istenem...😆 hány éves vagy, 10?
2023. jan. 22. 21:06
26/36 anonim válasza:
25
Sajnos, nem vagyok már mai gyerek... :(
2023. jan. 22. 21:10
27/36 anonim válasza:
Egyébként is alig kell benyúlni... akkor a nők mit szóljanak? A méhükig nyúlnak és évente... nem 50 éves kortól, hanem max 20...
2023. jan. 22. 21:18
28/36 anonim válasza:
27 Teljesen mindgy meddig kell benyúlni. Azt a megalázó helyzetet akarja elkerülni a némi önbecsüléssel rendelkező ember.
És nehogy azt hidd, hogy a nők olyan szorgalmasan járnak. Gyűlöletes dolog nekik is, ugyan ilyen okokból.
2023. jan. 23. 14:51
29/36 anonim válasza:
Ha lenne önbecsülésed, akkor felfognád, hogy ez a javadat szolgálja... 28, én épp nő vagyok, ráadásul 4 hónapja szültem, na... a szülészeten inkább történik megalázó dolog, nem egy ilyen apró vizsgálat az....
2023. jan. 23. 19:35
30/36 anonim válasza:
29 A szülés is önkéntes, ha nem akarsz, nem szülsz. Plusz szülhetsz otthon is, anélkül, hogy a fél szülészet a vaginádat bámulná.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!