Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Sperma ízesítő vélemények?

Sperma ízesítő vélemények?

Figyelt kérdés

Aki próbálta annak beváltotta a hozzá fűzött reményeket?

Cobeco Pharma Yummy Cum sperma ízesítő néztem.

2022. aug. 2. 15:46
 1/7 anonim válasza:
0%
Minek?
2022. aug. 4. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Ha logikusan végiggondolod, akkor elég komoly biológiai teljesítmény lenne ízanyagot az ondóba kiválasztani. Ez nem vese! Bármit megeszel illetve lenyelsz, akkor a bélrendszerből bekerül a véráramba, majd a májad is metabolizálja és átalakítja. Utána viszont nincs olyan kémiai anyag, ami direkt az ondóba kerülhetne, mert vagy széklettel vagy vizelettel távozna. Tehát minden ilyen ondóizesítés termék kamu.
2022. aug. 4. 22:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, én pl érzek benne ízeket. Ha a pasi mondjuk sok édeset eszik akkor édeskés, ha halat akkor hányinger...

Szerintem átmennek ezek az ízek és értékelném ha a páromnak olyan törekvései lennének hogy jobb élménnyé tegye nekem is a dolgot, ha már ő élvezi...

2022. aug. 4. 22:44
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Nem kóstolgattam a sajátomat. Akkor már inkább tegyél a fütykösre valami ízesítőt, lehetőleg ne Piros Aranyat. De ez az intim kajálás is max. pettingnél működne, mert utána az összemalackodott farkadat csak meg kell mosni újból közösülés előtt.
2022. aug. 4. 22:49
 5/7 DanielC ***** válasza:
100%

Nem valami jo, vásárlói vélemények:

[link]

2022. aug. 4. 23:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát őszintén én ilyet nem mernék venni, ami nem rendes gyógyszertári cucc.

Én inkább igyekszem olyan dolgokat enni amik édesebbé teszik. És limitálni ami savanyítja.

Pl. ananász nagyon jó, dinnye, szilva, kiwi, avokádó, eper. Meg elvileg kicsi fahéj is jó.

A dohányzás, kávé, tea, hagyma meg savanyúbbú teszik. (Persze mindent nem lehet kizárni, de kicsit limitálva már biztos jobb lesz tőle)

2022. aug. 5. 23:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ananasz kompot, fahej tabletta. Edesebb lesz tole :)
2022. aug. 10. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!