Elveszti valamilyen pozitív hatását a zöldség ha pl egy fél napot áll ecetes, sós vagy bármilyen ízesítő lében?
Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 23:00
1/3 anonim válasza:
biológiailag nézve, minden bizonnyal. Emberileg nézve viszont minden zöldségfélén eszközlünk valamilyen változtatást, hogy az íze vagy az állaga kedvezőbb legyen a számunkra. Ezek a műveletek biztos roncsolják valahol az eredeti összetevőket, ha nem is lényegesen
2/3 anonim válasza:
A rosttartalma megmarad, a vitamin az nem biztos. De ettől még jó. Egy csomó enzim meg színanyag meg izé van bennük amiről nem is tudunk, edd csak:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. márc. 21. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!