Egy ismerősöm ajánlotta nekem Dr. Krammer József szülész-nőgyógyászt. Van valakinek valamilyen, bármilyen tapasztalata vele? Minden információ érdekel
Szia!
Én nagyon szeretem 2 kislányomat nála szültem és hozzá jártam terhes gondozásra.(2008-2009-ben szültem)
Nagyon aranyos volt velem segítő kész és mindig mondta valami gond van soron kívül fogad!
Én csak jót tudok mondani róla.
Sziasztok!
Tudom, hogy elég régi ez a kérdés, de szeretném ha megjelenne egy pozitív értékelés is Krammer doktor úrról!
Nekem is van egy 13 hónapos kisfiam, akit nála szültem, és a terhes gondozásom is nála volt. Ő volt az egyetlen nőgyógyász aki észre vette, hogy 2 szarvú méhem van, nem kecsegtetett, de nem is hazudott a képembe, hanem őszintén elmondta a lehetőségeimet. Sikerült kihordanom, a kisfiam aki ráadásul hatalmas volt és még farosan is feküdt. Hatalmas volt a vetélésre és a koraszülésre is a kockázat, de a doktor úr végig figyelte és gyakran rendelt vissza hogy minden rendben menjen. Kétszer is feküdtem az ÁMK-ban mert megindult s szülés, visszatartották, és minden alkalommal személyesen meglátogatott. A végén majdnem időre (5 nappal előbb) szültem császárral, ahol szintén minden a legnagyobb rendben zajlott. Én csak jót tudok mondani róla, meg voltam elégedve. Most tervezzük a második babát és biztos, hogy hozzá fogok menni.
Én is hozzá jártam mind a két terhességem alatt és megvoltam vele elégedve, már régi ismerős még Édesanyám nála szült engem és a testvéreimet is!
Mára már nem nagyon vállal "ingyen", de engem át tanácsolt egy fiatal Dr.-hoz akivel úgy szint meg voltam elégedve Dr. Spánik Gábornak hívják, nekem mind 2 szülésem császár volt és probléma mentes, Nagyon sok vérvizsgálatra jártam a magas cukor szint miatt ,de ezen kívül semmi.Most májusban megyek megint mert útban a 3. bab.
Részvétem kedves hozzászólalónak, akivel ez a szomorú dolog történt.Már több blogban olvastam a történetét, remélem mára már jól van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!