Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha egy férfi túléli a kasztrál...

Ha egy férfi túléli a kasztrálást, milyen élete lesz utána? Élettartam változik?

Figyelt kérdés

Láttam egy szörnyű videót az ukrán háborúból. Ott végül meghalt az áldozat, de felmerült a kérdés, mi lett volna az illető sorsa, ha túléli , mert nem lövik le.

Ilyenkor mi történik a szervezetben? Mi történik a hanggal, az izmokkal, az immun rendszerrel hosszabb távon? A tesztoszteron olyan fontos egy embernek, mint egy falat kenyér, tud egyáltalán tesztoszteron nélkül működni a szervezet? Mint az éticsiga a háza nélkül… a hazában van a lényeg, a férfinek meg a heréiben. (Szerintem)

2022. júl. 31. 01:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
#9 Nézd meg a videót és utána mond ezt. Barbár módon tépték ki/vágták le a nemi szervét. Nem hiszem, hogy lenne esély a túlélésre. Igen, van a hererák, illetve van, hogy prosztatarák esetén is a kasztráció (fizikai vagy kémiai) a megoldás, mivel a tesztoszteron táplálja a daganot. Persze, lehet így élni, ebben igazad van. Gondolom nő vagy. Egy férfi a nemi szerveitől IS lesz férfi. A nőknek is ugyanakkora trauma, ha leveszik a mellét vagy kiveszik a petefészkét. Persze életben maradsz, de már nem lesz teljes az életed.
2022. aug. 1. 15:17
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

A kérdés nem kifejezetten az ilyesfajta kasztrációra célzott értelmezésem szerint hanem normális orvosi kasztrációra, a kérdésnek a leírása pusztán arról szól mi miatt vetődött fel benne a kérdés, úgyhogy a válaszom így is fenntartom.

Nyilván az olyan mint ami a leírásban is van, azonnali orvosi kezelés nélkül elfertőződik és halállal végződik.

2022. aug. 1. 16:14
 13/16 anonim ***** válasza:
42%

11 végre egy férfi is írt rovatba

Mert eddig csak nők. Nagyon durva a story és akár mennyire pszichopata valaki ilyet nem hallottam még max no csinálja meg de egy férfi egy másiknak esélytelen

2022. aug. 1. 16:22
 14/16 anonim ***** válasza:
60%

13

Én is férfi vagyok (9 és 12 es vagyo)

És én tartom magam annyira férfinak, hogy nem a farkam vagy a heréim miatt érezzem magam annak. De ha másnak ennyiben kiteljesedik a férfi mivolta hát egészségére.

2022. aug. 1. 16:43
 15/16 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem pedig pont erre az esetre vonatkozik a kérdés. "Láttam egy szörnyű videót...llyenkor mi történik..."

Na mindegy. Szerintem egy férfinek ez akkor is nehezen feldolgozható trauma. Még ha csak az egyik heréről (hererák) van szó, akkor is. Tetszik vagy sem, számunkra fontosak a nemi szervünk. Lepontozhatsz, nem érdekel.

2022. aug. 1. 16:46
 16/16 anonim ***** válasza:
39%

Hát 14 nekem fura elsődleges nemi jellem tudjuk mi ha azt mondják fogd meg ott van. Mondod ja akkor férfi vagy de ha nincs akkor nem vagy már sajnos teljes férfi.

Plusz ha tökön rúgnak 1 filmbe valakit azt aterezuk ferfi empátia akkor egy ilyen kiherelest H nem érzel át.

2022. aug. 1. 17:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!