Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi a teendő opálos előváladék...

Mi a teendő opálos előváladék esetén ?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok és 1.5 hete egy nő orálisan kielégített,de csak ennyi történt,aktus nem volt. Pár napja viszont előváladék szerű dolog jön a húgycsövemből néha sima előváladék,néha viszont sűrűbb opálos színű. Vizelés enyhén csíp 2/10-es fájdalom tehát épphogy érzem. Csináltam sima és tenyésztéses vizelet tesztet,de negatív lett,házidoki nem írt fel rá semmit,nemibeteg gondozóba nem kaptam beutalót. Arra gondoltam,hogy magánba csináltatok kenetminát csak gondoltam megkérdezem másnak volt-e ilyen mielőtt kidobom rá egy vagyont.
ma 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Ezzel valójában a bőr és nemibeteg gondozót kellene felkeresni, ami nem beutalóköteles. Ha fix, hogy a nőtől van.

Ha nem az orális aktus eredménye, akkor pedig lehet felfázás, ami viszont az urológia területe, oda sem kell beutaló.

ma 11:38
 2/4 anonim válasza:
Sima Chlamydia. Antibiotikum kell rá, oszt" jó napot!
ma 11:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Az orálisan is elkapható ? Pedig nem vagyok felelőtlen,de úgy látszik nem elég felkészült se =/

Elsőnek köszönöm akkor fel is hívom őket.

ma 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:
41%
Bőr és nemibeteg gondozóba kell menni, ahogy írták. Csináljanak azért egy kenetet, mert chlamydia mellett azért más fertőzés is lehet.
ma 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!