Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Koton nélkül lefeküdtem egy...

Koton nélkül lefeküdtem egy HPV-s lánnyal. Biztos, hogy megfertőződtem?

Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 10:33
1 2
 11/18 anonim válasza:

Nem biztos, de jó esélyed van rá.

Az óvszer tényleg nem véd ellene, de javítja az esélyeidet.

Nem mindegyik HPV okoz szemölcsöket, és lappangási ideje van, nem egyből kimutatható.

5000ft-ért csinálnak meg egy nemi-beteg gondozónál HPV tesztet, azzal kimutatják, hogy van e, és a típusait is igyekeznek beazonosítani.

A lakosság 1/3-ának van HPV fertőzése, csak nem mindenki tud róla, mert sokszor tünet nélküli.

Immunerősítéssel védekezhetsz ellene, gyógyszer nincs, csak tüneti kezelés.

2010. szept. 20. 14:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Elszörnyedtem! Remélem ez viszatartó erejű!
2010. szept. 20. 18:43
 13/18 anonim ***** válasza:
Természetewsen visszataszítóról van szó. A gép túl lassú hozzám képest.
2010. szept. 20. 20:35
 14/18 anonim válasza:
Az óvszer egyébként miért nem véd ellene? Olyan apró a vírus?
2010. szept. 21. 09:14
 15/18 peter220 válasza:

Nagy a valószínűsége!!!

Indics bőrgyogyászat, ki vizsg_ára.

A humán papilloma vírus, a HPV az, azaz mert akár száz típusa is van.

A HPV kontaktus, azaz tapintás, érintkezés révén terjed, bőrről bőrre, nyálkahártyáról, nyálkahártyára. A kórokozó terjedésének leggyakoribb módja a szexuális érintkezés!A Humán Papiloma Vírus fertőzés az emberi testben, szervekben többnyire szemölcsös elváltozást, sejtburjánzást okoz. A HPV más szóval a papilloma vírus, a bőrt illetve a nyálkahártyát szereti leginkább.

2010. szept. 26. 15:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Aki az indits helyett "indics"-et ír, vajon hány osztályt járhatott ki? Milyen eredménnyel? Sicc!!!
2010. szept. 26. 16:30
 17/18 anonim válasza:
Nézz utánna a neten: EZÜSTKOLLOID!!! Minden gyógyszertárban kapható. Már számtalan ferőzésre használtuk, pl. herpesz is. Mindennél jobb, és hatékonyabb. Üdv:
2010. szept. 26. 20:51
 18/18 anonim válasza:
Nézz utánna a neten: EZÜST KOLLOID!!! Minden gyógyszertárban kapható. Már számtalan ferőzésre használtuk, pl. herpesz is. Mindennél jobb, és hatékonyabb. Üdv:
2010. szept. 26. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!