Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Koton nélkül lefeküdtem egy...

Koton nélkül lefeküdtem egy HPV-s lánnyal. Biztos, hogy megfertőződtem?

Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 10:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó esély van rá.
2010. szept. 18. 10:42
 2/18 anonim ***** válasza:
51%
Legközlebb megpróbálod egy HÍV fertőzöttel? Nagyon felelőlen vagy. Az esélyed a fertőzésre megvan, de lehet az is, hogy megúszod.
2010. szept. 18. 10:50
 3/18 anonim ***** válasza:
nagyon nagy valószínűséggel. Amúgy az óvszeren át is hat a HPV, szóval nem nyújtott volna az sem teljes védelmet. A mai emberek több, mint 50 %-a HPV-s, de van, aki csak hordozó/fertőző. Ha van pénzed rá, akkor adasd be a védőoltást.
2010. szept. 18. 10:50
 4/18 anonim ***** válasza:
51%
Irány a nemi beteg gondozó!
2010. szept. 18. 13:11
 5/18 anonim ***** válasza:
Védőoltást korábban kellett volna szerintem...hiszen időbe telik, míg kialakul a védelem a kórokozó ellen. hacsak nem aktív védőoltásra gondoltál. most már antivirális kezelés kéne.. menj el dokihoz:/
2010. szept. 18. 13:27
 6/18 anonim ***** válasza:
A védőoltást már úgymond b.aszhatod. Tudtad, hogy a lány HPV-s, vagy utána tudtad meg?
2010. szept. 18. 13:36
 7/18 Plaga ***** válasza:
63%
Nem dugtak, csak lefeküdt vele. Egy ágyban aludtak na és? :D
2010. szept. 18. 23:54
 8/18 anonim válasza:
3-6 hónap lappangási ideje is van amíg nem mutatja ki semmi, a védőoltás szart sem ér.. az hogy a gumin átmegyeg meg szerintem ostobaság... nekem is most volt.. apró szemölcsök adnak rá egy alkohols cuccot hogy szárítsa le nincs rá aktív injekciós kezelés.. ha nem szárad le tőle akkor lézerrel égetik le...
2010. szept. 19. 08:13
 9/18 anonim ***** válasza:
Gyerekek ! Ébresztő ! Ezüst kolloid kívül-belül és eltűnik a HPV!!!! Csak ezt érdekes módon nem reklámozzák, csak a rohadt oltásukat, ami 30000-be kerül és belehaltak fiatal lányok!!!!!Ja és csak két fajta alvírus ellen véd, HPV meg 500féle van!!
2010. szept. 19. 22:11
 10/18 anonim ***** válasza:

Nézd meg alul azt a férfi nemiszerv képet:

[link]

Na, ilyen lesz a tied is! Gratulálok!

2010. szept. 20. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!