Megfertőződtem a HPV vírussal?
A barátommal lefeküdtem pár hónapja. Én nem voltam előtte senkivel ő viszont kinyalt 8 partilotyót és 2× szexelt gumival.
Elmentem nőgyógyászhoz mert anyukám be akarja adatni nekem a HPV elleni védőoltást, de nem kéne, ha már megvagyok fertőződve vele.. Szóval az lenne a kérdésem, hogy így megfertőződhettem-e vele?
16/L
Az oltásnak nincs jelentősége, akár fertőzött vagy akár sem.
Ha már esetleg fertőzött vagy akkor max kidobtátoka pénzt az ablakon.. Na és? Több is lefolyt már a dunán...
Ne csinálj ebből ügyet hanem adasd be...
Idővel meg majd kiderül megfertőződtél e vagy sem, amúgy is van csomó lappangási ideje a dolognak..
Szóval adasd be az oltást aztán majd egy év múlva menjél el szűrésre, de ne közöld, hogy kaptál oltást az fog biztos eredményt adni!
a doki kérdezte, hogy szexeltem-e már gumi nélkül, de mivel (én először mentem nőgyógyászhoz ezért) anyunak is ott kellett lennie.. teermészetesen azt válaszoltam, hogy még nem, pedig volt már "vigyázás" a párommal.. ettől a ponttól jött az, hogy félek és bizonytalan vagyok:D
Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam! :)
És attól nem félsz, hogy 16 évesen teherbe esel ezzel a "majd vigyázok" módszerrel?
Egyébként HPV ellen a gumi sem mindig véd. Lehetsz fertőzött.
"csak akkor van egy csöppnyi esély ha az utolsó kilövellése után nem ment pisilni és úgy.."
Ezt mégis honnan szedted? Egy év alatt megszakítással 35% az esély a terhességre (védekezés nélkül 80%). Ez a magas arány nem abból adódik, hogy nem mentek el a férfiak az aktus előtt WC-re, hiába is nyugtatod magad. Pont az ilyen kis naiv lánykákból lesznek idő előtt anyucik,. vagy mennek abortuszra.
"ha meg hpv-s vagyok akkor biztos csak átmeneti lehet"
Hát el kell, hogy keserítselek. A HPV nem átmeneti. Olyan, mint a herpesz. Ha egyszer megkapod, akkor SOHA nem tűnik el. Csak ha szerencséd van, akkor tünetmentes leszel.
Kicsit nézelődj még a témában, mert nekem úgy tűnik, hogy azt hiszed értesz hozzá, közbem meg baromira nem.
hát nem kéne ennyire lekezelően írni mert még a végén felbaszod az agyam. a hugyozást előtte úgy kellett volna felfognod, h a spermiumok amik ott maradtak az előző kilövellés során egészében vagy részben de kiürül. az előváladékával teherbe esni pedig egyenlő a 0-val.
Hát ha szerinted meg a nőgyógyász nem tudja h mi az átmeneti márpedig ő mondta h csak az lehet.. hát kisfiam menj doktorálj le és vitatkozhatsz itt velem..;)
ami meg teljesen durva az az, hogy a bnőmnek nem rendszeres a menzesze mégis a naptármódszerre esküszik. ami félelmetes mert már 2× elment benne a barátja védekezés nélkül és nem lett terhes + ők sosem használnak óvszert hanem csak vigyáznak. nem hiszem h ennyiszer szerencséje lenne. és ha már itt tartunk akkor miért nem vagyok terhes öcsibogyó?:D:D vicces voltál..xD
Felőlem röhöghetsz. Ha ennyire okosnak képzeled magad, akkor egészségedre. Csak nehogy pofára ess.
Mert bizony láttam már pár ilyen naiv lányt a nőgyógyászaton abortuszon.
Jah és még 4 év, és bizony doktor leszek;)
Jah és:
"A legfontosabb az elején leszögezni: a humán papillómavírus-fertőzés a jelenlegi terápiás lehetőségek birtokában nem gyógyítható. A kezelés célja tehát csupán a fertőzés okozta elváltozások eltüntetése, amire számos módszer használatos, függően az anatómiai elhelyezkedéstől, az elváltozások méretétől, a hatékonyságtól és a mellékhatások kockázatától."
Forrás: [link]
Vagy félreértettél vmit, vagy az orvosod hülye:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!