Hogy lehet a méhnyakrákot okozó HPV vírussal megfertőződni?
Az érdekelne,hogy el lehet-e kapni olyantól akinek van.Mondjuk,ha utána fürdök a kádban.
Előre is köszi.
Te, ha ilyen profin netezel, miért nem keresel rá??
A HPV terjedésének három módja lehetséges:
* Extra-genitális terjedés (bőrfelületek érintkezése)
A HPV terjedhet a nagyajkak, herezacskó vagy ánusz (végbélnyílás) fertőzött bőrfelületével való érintkezés kapcsán. Ennek megfelelően a behatolás nélküli nemi aktus kapcsán is terjedhet a HPV fertőzés. Az óvszer nem nyújt teljes körű védelmet a HPV fertőzés ellen, mivel a bőrfelületek érintkezése kapcsán a vírusfertőzés továbbítható. Az onkogén HPV 16 az ujjak és a nemi szervek közvetlen érintkezése kapcsán is terjedhet.
* Nemi úton történő terjedés
A HPV fertőzés terjedhet a nemi szervek bőrfelületének érintkezésekor.
* Vertikális terjedés
A HPV ritkán terjedhet anyáról a gyermekére (szülés közben, fertőzött magzatvíz lenyelése által).
Köszönöm a válaszokat.
Folyamatosan az interneten keresgélek,mert erre a kérdésre pontosan még nem találtam választ.Amióta hazajöttem a tesómtól,akinek a felesége HPV vírussal fertőzött.Mikor hazaértem,akkor gondolkoztam el rajta,hogy elkaphattam-e ha utána fürdök a kádban.
Szóval,a keresőbe már mindenféleképp beírtam,hogy választ találjak.De erre pontosan nem találtam.
nyuszifül, most másoltam be
hacsak nem szexeltél vele, vagy dörzsöltétek össze, nem kaphattad el
de mondjuk én seholse ülök kádba, csak otthon
Köszi,ha ez tuti,akkor megnyugodtam!!!
Muszáj volt kádba ülni,mert ne volt tusolójuk.
Nagyon szépen köszönöm!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!