Mennyi idősen és miért híztatok meg, hogy fogadtátok el?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyan férfiak válaszára lennék kiváncsi, akik sportosak, izmosak voltak és valamiért felszaladt már látható mennyiségű felesleg. Én is hasonló helyzetben vagyok, plusz 15 kilóval, van hasam de még mindig nem szoktam meg. Közben lusta vagyok tenni ellene, enni meg szeretek.2022. ápr. 24. 13:43
11/13 anonim válasza:
Zavar a hasam. Az a nagy előre állo duddor. A legrosszabb,ha lehajolok.
Akkora lelógo szalonnám van....egy afrikai falu egy hétig ehetné.
12/13 anonim válasza:
Egy fiún minél több a háj, annál jobb.
13/13 anonim válasza:
Sosem lenne szabad elfogadni, mert testedzéssel lehetne tenni az egészéges testképért. Megelőzhető lenne a cukorbetegség vagy a magas vérnyomás. Csak aztán a napi meló és a család mellett az emberek elkényelmesednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!