Akik valamilyen genetikai betegség miatt csúnyák: ti hogy fogadtátok el magatokat?
Figyelt kérdés
Nyilván egyes esetekben a plasztikai műtét megoldás lehet - és sokszor nem csak esztétikailag, de egészségügyileg is indokolt.
Viszont másfelőlről hogy lehet elfogadni önnön rondaságunkat?
Bocsánat a drasztikus fogalmazásért, de néha borzalmasan mély pontokon vagyok a külsőm miatt, hogy nem bírok még normálisan vélekedni se semmiről. A korrigációs műtétem a vírus miatt már másfél éve tolódik (a műtétre való várakozásom pedig egy évbe telt). Lassan teljesen felemészt, hogy nem születhettem egészségesnek és szépnek, és bár tudom, hogy sokaknak annyi se adatik meg, mint amennyi nekem, ez nem vidít.
Szóval a kérdésem azokhoz szól, akik tényleg (tényleg! nem pedig kamaszkori önértékelési zavar miatt) csúnyák, hogy fogadjátok el magatokat?
2021. ápr. 27. 19:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!