Mennyi idősen és miért híztatok meg, hogy fogadtátok el?
25 évesen be fejeztem a sportolást, mert nem tudtam össze egyeztetni a munkával és barátnőmmel. Utána 1 év el teltével, plusz 15 kg híztam.
85kg indultam és 100 kg lettem.
28 évesen kezdetem el fogyókúrázni és 8 hónap alatt le tudtam adni.
35 éves vagyok és jelenleg is tartom a súlyomat, 80-86 kg között.
Az utóbbi 2 évben, megint el kezdtem sportolni. kerékpározás, azzal is járok munkába. Néha el szoktam menni kajakozni.
Én 2 éve még 80 kiló voltam aztán karantén alatt/után már kicsit (sokkal) több 😂😂 részletek pm be
21/F
Mikor 19 éves voltam, akkor hoztam meg 75 kilóról 90 kilóra egy nyár alatt!
18 évesen kezdtem el konditerembe járni, mert nagyon vékony voltam és mindig piszkáltak a suliban.
Edzettem már 1 éve, de még mindig nem híztam egy kilót sem, csak szálkásodtam...
Elkezdtem kreatint használni és még többet enni! Nem ettem, zabáltam! Lefekvés előtt vízzel tudtam csak lenyelni a rizst, annyira undorodtam már tőle...
Megettem mindent: szalonna, csoki, sütik, minden szemetet!
15 kilót híztam egy nyár alatt, de így már dagadt lettem! Lógtak a csocseim, nagy hasam lett, rosszabbul ment az edzés is...
Ráadásul, nagyon könnyen elfáradtam! Fel kellett menni a lépcsőn a metróaluljáróból, már kapkodtak a levegőt!
Gyűlöltem a tükörbe nézni ezt a gusztustalan testet!
Akkor döntöttem el, hogy ennek itt vége! Heti kettő futás, kemény diéta és lefogytam 77 kilóra!
Azóta sem voltam kövér! 30 éves leszek idén, de mindig 80 kilogramm körül vagyok és kidolgozott, szálkás izomzattal! Hetente egyszer lefutok 12 kilométert padon! Nyáron van, hogy kint.
Fejben kell mindent eldönteni!
Köszönöm a válaszokat! Hogy éltétek meg a felesleget? Engem a hasam kifejezetten zavar, hogy rálóg az övemre amikor ülök, meg a szűk pólókat kerülöm öltözködés terén. Máshol annyira nem zavar, a melleim szerencsére nem lógnak, alapból izmos voltam, ezért szerintem esztétikailag sem annyira gáz, mintha nem lenne rajtam semmi izom, de azért mégiscsak fura az ilyen apu test. Meg sokszor észreveszem, hogy behúzom a hasam, mikor már annyira azért ez nem segít... az elején kb végig behúztam és nagyon fura volt realizálni, hogy ez már rég nem valós :D
5-ös írj nyugodtan privátot
Kisgyerek koromban (20 éve) híztam meg, amikor el volt törve a lábam és hónapokig ágyhoz voltam kötve.
Egész életemben kövér voltam utána, és az sem segített, hogy mindenki úgy kezelt, hogy egy lusta disznó vagyok. Minek erőlködök. Pár éve elmentem egy haverommal egy edzőterembe párszor, hogy alakítsak magamon, a sok szterodiagyú orángután inkább kinézett onnan, éreztették, hogy nem vagyok oda való. Még jobban letört a dolog.
Aztán tavaly egy munkahelyi orvosi vizsgálaton a dokival elbeszélgettünk, adott pár tippet, és emberszámba vett. Majdnem egy év alatt 20 kilót fogytam. Még ennyi a terv és boldog leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!