Milyen oltással oltanátok be magatokat és miért? Ha kaptatok már oltási, miért azt választottátok, fogadtátok el? Megköszönném, ha megírnátok a korotokat is.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 14:24
1/2 anonim válasza:
Szputnyikot vagy Pfizert szerettem volna.
Szputnyikot kaptam. Nem bánom, mert az oroszok kipróbált technológiára építették. Továbbá 3 hetet kell várni a két dózis között.
Május közepére teljesen védett leszek.
30F
2/2 anonim válasza:
Én az Astra Zeneca oltástól féltem volna egy kicsit a vérrögképződés miatt, mert a családban is volt trombózis is, stroke is és dohányzom is, de valószínűleg azt is kértem volna.
Ehelyett tegnap megkaptam a Pfizert. Egy éjszaka totál kínlódás volt, lázas voltam, fájtak az izmaim, zsibbadt és fájt a bőröm mindenhol, a vőlegényemnek ugyanez pepitában. Anyu és nagyi oroszt kaptak, az elsőt meg se érezték, a második nagyinak betett, akkor egy napig rosszul volt, anyu meg csak tegnap kapta meg a második adagot, róla nincs infóm még.
35N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!