Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van valaki aki átesett pénisz...

Van valaki aki átesett pénisz kisebbitő műtéten?

Figyelt kérdés

37 éves vagyok. Azt hiszem kiéltem már mindent amit lehet. Most családra vágyom, egy feleségre, gyerekekre...

Hatalmas szerszámmal vagyok megáldva vagy épp megátkozva. Nagyon izgalmas volt, hogy mindenki ki szeretné próbálni, nők, párok, férfiak. 99%-ban csak azért szedtek fel, mert még nem volt dolguk ekkorával, és hát ugye a kíváncsiság... Voltak nagyon jó és nagyon rossz élményeim is. Iszonyat kevés ember volt aki élvezte a teljes méretet, mindig olyan dolgokkal kellett foglalkozni, hogy meddig hatolok be, milyen szögből, milyen lendülettel. Sok nő követelte, hogy törölközőt csavarjak rá, ezzel szabályozva a hosszát. Néha nehéz a 100%os mervedést is elérnem. Na de ezek csak a szexuális részek. Azt megélni már felnőtt fejjel, hogy csak egy játékszer vagyok elég nehéz volt. Alsóneműt sosem találtam, a nadrágokban ha nem sokkal nagyobbat hordok teljesen kirajzolódik, és mindenki bámulja az utcán... Strandon szintén a folytonos figyelmet vonza. Fiatalabb koromban még imponáló volt. Sportoknál állandóan útban van, valójában már sétánál is. Egy szó mint száz, nagyon nem könnyíti meg az életem. Voltam pszichológusnál is és csak megerősített abban, hogy vállaljam be a műtétet. Van valaki akinek van tapasztalata ebben? Milyen a gyógyulási folyamat, milyenek a fájdalmak, mikre kell vigyázni? Ilyesmik

2021. dec. 29. 21:14
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

#26 nincs összefüggés a nők alakja és nemi adottságai között, ahogyan nálunk sem. A nagy orr nem egyenlő a nagy pénisszel és tarsai. Éveken át nehéz megoldani, én még egyszer sem tudtam teljesen szenvedéllyel szeretkezni, egyszerűen nem engedhettem el magam soha. Ami zavaró, de ezt senki nem érti úgy látszik. Sokan nem tudják, se nők se férfiak, milyen az amikor méhszájon vágnak valakit...

#27 nem vagyok celeb, se b.Alex

#28 látom, de akkor sem írom már le. Úgyis menne a nem igaz, kamu, mert sajnos nem a 99%-ba tartozom, és az hihetetlen.

#29 pontosan

#30 köszönöm szépen! Kedves tőled. Nincs min felidegesíteni magam, az utálat nagy része nem rám irányul, csak rajtam vezetik le. De hát mind mások vagyunk.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2021. dec. 30. 20:22
 32/54 anonim ***** válasza:
14%
Én is nagy szerszámmal rendelkezem, de nem kürtölöm világgá, tudok vele bánni, nem fáj a nőknek sem és nem akarom kisebbíteni. Ha valóban problémát okoz, akkor ne Gyakoris embereket kérdezz ezügyben, nem is értem, minek tetted fel a kérdést. Ebben a formában tényleg kamunak tűnik.
2021. dec. 30. 21:05
 33/54 anonim ***** válasza:
47%

32

Miért lenne kamu? Egyszerűen nem értem. Senki nem tudja, hogy ki ő. És többször leírta, hogy problémái vannak a mérete miatt. Gondolod, hogy bárki ilyen idióta módon próbálja meg reklámozni magát? Melyik nő írna egy olyan férfinek, akinek feltehetőleg 25 cm körüli mérete van? Nincs nő, akibe azt be lehetne tuszkolni.

Akkor már én is mondhatom, hogy te vagy kamu, mert itt reklámozod magad. :)

2021. dec. 30. 21:10
 34/54 anonim ***** válasza:
77%

32

Amúgy meg ha ilyen nagymenő vagy, írd meg, hogy mekkora a tiéd.

2021. dec. 30. 21:11
 35/54 A kérdező kommentje:

#32 nagyon örülök, hogy minden rendben van nálad. Egyrészt azért tettem fel ide mert átnéztem pár kérdést és láttam, hogy itt mindenkinek hatalmas van (szarkazmus), na most ha kivesszük azt, hogy mennyien ferdítenek lehet akad pár akinek tényleg nagy, abból meg ha csak egy, akinek hasonló gondja van, esetleg át is esett ilyen műtéten, akkor ő tudna segíteni.

Amúgy belátom, én vagyok a hülye, hogy írtam, és azt hittem lehetünk normálisak egymással.

2021. dec. 30. 21:16
 36/54 A kérdező kommentje:
#33 #34 köszönöm, de tényleg felesleges belemenni ilyen dolgokba...
2021. dec. 30. 21:19
 37/54 anonim ***** válasza:
61%
#32vagyok. 34-es az enyém 23,7cm állva. Nem titkolom, csak lemaradt. Azért tűnik kamunak, mert akit zavar a saját mérete, az leírja, hogy mégis mekkora. Nőknél a nagy mellméretet lazán leírják, férfiaknál a farok méret meg akkor is tabu, ha zavaróan nagy? Ugyanmár. Ha baja van vele, beszéljen nyiltan, vagy ne gyakorira írogasson a problémával kapcsolatban.
2021. dec. 30. 21:51
 38/54 anonim ***** válasza:
59%
Ha nem tizedpontosagra irnad elhinnenk igy nem hihetö mert kicsiknel irjak többnek tünjön de 20 fölött nincs mar tized
2021. dec. 30. 22:46
 39/54 anonim ***** válasza:
37%
#38 Kerekítsek a kedvedért 24re?Azt hiszel, amit akarsz, de ez a farkam mérete. 🤷‍♂️
2021. dec. 30. 23:03
 40/54 anonim ***** válasza:
74%
Igen 24 mar hihetöbb lenne :D
2021. dec. 30. 23:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!