Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van valaki aki átesett pénisz...

Van valaki aki átesett pénisz kisebbitő műtéten?

Figyelt kérdés

37 éves vagyok. Azt hiszem kiéltem már mindent amit lehet. Most családra vágyom, egy feleségre, gyerekekre...

Hatalmas szerszámmal vagyok megáldva vagy épp megátkozva. Nagyon izgalmas volt, hogy mindenki ki szeretné próbálni, nők, párok, férfiak. 99%-ban csak azért szedtek fel, mert még nem volt dolguk ekkorával, és hát ugye a kíváncsiság... Voltak nagyon jó és nagyon rossz élményeim is. Iszonyat kevés ember volt aki élvezte a teljes méretet, mindig olyan dolgokkal kellett foglalkozni, hogy meddig hatolok be, milyen szögből, milyen lendülettel. Sok nő követelte, hogy törölközőt csavarjak rá, ezzel szabályozva a hosszát. Néha nehéz a 100%os mervedést is elérnem. Na de ezek csak a szexuális részek. Azt megélni már felnőtt fejjel, hogy csak egy játékszer vagyok elég nehéz volt. Alsóneműt sosem találtam, a nadrágokban ha nem sokkal nagyobbat hordok teljesen kirajzolódik, és mindenki bámulja az utcán... Strandon szintén a folytonos figyelmet vonza. Fiatalabb koromban még imponáló volt. Sportoknál állandóan útban van, valójában már sétánál is. Egy szó mint száz, nagyon nem könnyíti meg az életem. Voltam pszichológusnál is és csak megerősített abban, hogy vállaljam be a műtétet. Van valaki akinek van tapasztalata ebben? Milyen a gyógyulási folyamat, milyenek a fájdalmak, mikre kell vigyázni? Ilyesmik

2021. dec. 29. 21:14
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

#10 azt is értem, hogy mindenki kíváncsi. De mostmár például az olyanoknak úgysem lesz hiteles, nem is érdekem bizonygatni. Ez el tud menni a végtelenségig. Kiírom, ez biztos kamu, lássunk képet, á ez kamu, csináld azt, hogy egy lábon állsz gumipapucsban egy asztalon és egy tányért egyensúlyozol a farkadon...

A másik, kockázat van, de el sem tudom mondani mennyire unom. Olyan csodálatos nőket ismertem meg életem során, akikért az életemet adnám a mai napig. De nem működött hosszú távon a kapcsolat, egyszerűen én sem és a nők sem tudták úgy átadni magukat, folyamatosan figyelni kellett. Számomra a szex nagyon is része egy párkapcsolatnak, úgyhogy szükséges a testi-lelki kötődés. Vagy esetleg még elmehetnék papnak és nem kell ezzel küszködnöm...

2021. dec. 29. 23:10
 12/54 anonim ***** válasza:
33%
Ok, kamu. Ennyi.
2021. dec. 29. 23:29
 13/54 anonim ***** válasza:
100%
Ahh tanyer nem eleg talca kell szenvicsekkel :D am igaz 20 fölöttit nehez elhini de most ugysem akarsz bizonyitani mert itt midenki XXL meretü :D
2021. dec. 29. 23:30
 14/54 Ypszilon1980 ***** válasza:
40%
Ilyet még nem hallottam. Nagy méretnél vigyázni kell, de nehogy már ez gond legyen, miért ne lehetne egy párkapcsolatban ezt megtenni a másikért? Nagy a kockázata egy ilyen műtétnek, inkább élj vele. Nők a nagy méretet szeretik, de ha túl nagy, az bizonyos alkatoknál nem ideális és nem fogja élvezni, ne az alacsony, csontváz nőkre hajts.
2021. dec. 29. 23:33
 15/54 A kérdező kommentje:

#12 elfogadom, nem kell hajtogatni

#13 egy egész svédasztalt 😂 itt? Mindenki! 😜

#14 ne kelljen már csak külső alapján válogatnom, amúgy sem igazag a sztereotípiák a nők alakja és a hüvely méret közti összefüggésekről. De nem tisztem senkit semmiről meggyőzni!

A privátoknak: nem válaszolok privát üzenetben, maradjunk csak itt nyilvánosan... Nem nagy ő miatti csalódás, tisztában vagyok vele, hogy nehéz elhinni, buli volt, nagyon nagy buli. De már másra vágyom, le is írtam. Nem szívatásról van szó, ha hiszitek ha nem. És nem küldök képet, még képért cserébe sem!!!

Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!

2021. dec. 29. 23:44
 16/54 anonim ***** válasza:
79%
Nem kertük kepet hidegen hagy farkad. De legjobb lesz ha vagatsz belöle hatha csökken az egod mert rad fer ;) az 15 cm meg nem olyan nagy mint hiszed
2021. dec. 29. 23:47
 17/54 anonim ***** válasza:
90%

"Nagyon izgalmas volt, hogy mindenki ki szeretné próbálni, nők, párok, férfiak. 99%-ban csak azért szedtek fel, mert még nem volt dolguk ekkorával, és hát ugye a kíváncsiság"

De honnan a francból tudja mindenko, hogy mekkora a farkad? Nők, férfiak, párok.. Mivel ez ruhán keresztül egyáltalán nem látszik, normális ember meg nem beszél idegennek, komolyan érdekelne

2021. dec. 29. 23:54
 18/54 A kérdező kommentje:
#16 sajnálom, hogy megbántottalak. Nem sejtettem, hogy magadra veszed azt is ami nem neked szól. Azt hittem ki veszed ami rád vonatkozó és mindenki más privátos is. Voltak akik kérték, voltak akik nem. Az egómat meg nem tudod mekkora, vagy ha mégis akkor írd már le kérlek, milyen paraméterek alapján állapítod meg?
2021. dec. 29. 23:56
 19/54 A kérdező kommentje:
#17 jo a mindenkit nyilván nem a bolygó összlakosságára értettem, hanem a környezetre amiben mozogtam. Igen is látszik a ruhán, tegyél egy zöldségfélét a combodra és próbáld ki. Sok kalandba belebonyolódtam, így volt aki mesélte, ismerősök tudják, hiszen előbb utóbb feltűnik és voltak olyanok is akik egy az egyben odajöttek hozzám és megkérdezték nem e lehetne ez az.
2021. dec. 30. 00:05
 20/54 anonim ***** válasza:
14%
A nagy péló miként hátráltat abban, hog, feleséged és gyereked legyen? Az én férjemnek is nagy, mint ahogy rengeteg más nőnek s férjének is...
2021. dec. 30. 00:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!