Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van valaki aki átesett pénisz...

Van valaki aki átesett pénisz kisebbitő műtéten?

Figyelt kérdés

37 éves vagyok. Azt hiszem kiéltem már mindent amit lehet. Most családra vágyom, egy feleségre, gyerekekre...

Hatalmas szerszámmal vagyok megáldva vagy épp megátkozva. Nagyon izgalmas volt, hogy mindenki ki szeretné próbálni, nők, párok, férfiak. 99%-ban csak azért szedtek fel, mert még nem volt dolguk ekkorával, és hát ugye a kíváncsiság... Voltak nagyon jó és nagyon rossz élményeim is. Iszonyat kevés ember volt aki élvezte a teljes méretet, mindig olyan dolgokkal kellett foglalkozni, hogy meddig hatolok be, milyen szögből, milyen lendülettel. Sok nő követelte, hogy törölközőt csavarjak rá, ezzel szabályozva a hosszát. Néha nehéz a 100%os mervedést is elérnem. Na de ezek csak a szexuális részek. Azt megélni már felnőtt fejjel, hogy csak egy játékszer vagyok elég nehéz volt. Alsóneműt sosem találtam, a nadrágokban ha nem sokkal nagyobbat hordok teljesen kirajzolódik, és mindenki bámulja az utcán... Strandon szintén a folytonos figyelmet vonza. Fiatalabb koromban még imponáló volt. Sportoknál állandóan útban van, valójában már sétánál is. Egy szó mint száz, nagyon nem könnyíti meg az életem. Voltam pszichológusnál is és csak megerősített abban, hogy vállaljam be a műtétet. Van valaki akinek van tapasztalata ebben? Milyen a gyógyulási folyamat, milyenek a fájdalmak, mikre kell vigyázni? Ilyesmik

2021. dec. 29. 21:14
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
57%

37, 39

Nem hiszem el. Kamu.

2021. dec. 30. 23:11
 42/54 anonim ***** válasza:
17%
Akkor ne hidd el. Leszarom. Gondolom neked jóval kisebb. Ez van, fogadd el.
2021. dec. 30. 23:39
 43/54 anonim ***** válasza:
57%
Csak azért írtam, hogy lásd, milyen az, ha nem hiszik el. :)))
2021. dec. 30. 23:42
 44/54 anonim ***** válasza:
35%
Ebből látszik, hogy kamu. Csak a kispöcsű mond ilyet, hogy "Gondolom neked jóval kisebb" ez nagyon ócska passzív tagadas :)
2021. dec. 30. 23:42
 45/54 anonim ***** válasza:
77%
Ja, egyébként nő vagyok. :)))
2021. dec. 30. 23:45
 46/54 anonim ***** válasza:
72%

#44Aki hasonló kaliberű, az értelemszerűen nem köt bele a pontos méretbe.

#45Szuper. És?

2021. dec. 31. 00:14
 47/54 anonim ***** válasza:
73%

"45Szuper. És?"

Gondolom ezt arra a rendkívül szellemes megjegyzésedre írta, hogy "Gondolom neked jóval kisebb", hogy mennyire mellétrafáltál, mert még azt sem sikerült belőni, hogy nem egy kispocsű férfiával beszélgetszy hanem egy nővel, akinek marhára semmi célja lealacsonyítani a pénisméretedet a férfiakkal ellentétben, szimplán az írásodból derült ki, hogy kamu amit írsz.

2021. dec. 31. 09:23
 48/54 anonim ***** válasza:
33%
A 42-es válaszom a 40-esnek van címezve (3pipás válaszoló). A női válaszolónak semmi sértőt nem írtam (ő 4 pipás). Te meg 1,5pipás vagy és remekül bizonyítod is, hogy csak vitázni vagy itt.
2021. dec. 31. 09:43
 49/54 anonim ***** válasza:
35%

"Te meg 1,5pipás vagy és remekül bizonyítod is, hogy csak vitázni vagy itt."

1. Mi nem látjuk a saját "pipáinkat", nézd csak meg a sajátod, ja nem tudod, mert nem látszik.

2. A válaszod: "Akkor ne hidd el. Leszarom. Gondolom neked jóval kisebb. Ez van, fogadd el."

De persze, mi vagyunk itt vitázni, mikor te írsz ilyen szánalmas választ, biztosan :D

Haver, ha már válaszolni nem tudsz normálisan, akkor inkább ne tedd, mert ez a kamu próbákozás az igazad kinyilvánítására nagyon gáz volt

2021. dec. 31. 10:14
 50/54 anonim ***** válasza:
0%
#49 Jót nevettem rajtad és válaszra is méltatnálak, ha nem a nagy száddal próbálnád kompenzálni a kis pcsöd. 🤷‍♂️ Nem vagy érintett a témában, felfogtuk.
2021. dec. 31. 10:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!