Igaz, hogy ha leborotválom a szőrt a péniszemről nagyobbnak fog tűnni optikailag?
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 13:53
2/11 anonim válasza:
Ez függ a testalkattól, hogy milyen sűrű és hosszú volt a szőrzeted, hogy mekkora a péniszed, stb.
Lehetséges, hogy nagyobbnak fog tűnni, de nem biztos.
3/11 anonim válasza:
Annyival esetleg, amennyit eredetileg a szörzet eltakart (max. 1 cm!)
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Optikailag igen, nagyobbnak tűnik, ha izgalomba jön. Mármint a pénisz. De én pl. nem szeretem a hót csupasz farkat nőként. Lehet, hogy én vagyok maradi gondolkodású, vállalom, de nekem nem jön be.
7/11 anonim válasza:
6. vagyok. Maga a pénisz egyébként sem szőrös normál esetben.
8/11 anonim válasza:
De csak annak,aki szemből nézi.Egyébként minden felülről nézett hengeres tárgy kisebbnek tűnik./fizika/
Ha szemből nézzük a másikét,az mindig nagyobb,mint a saját .
9/11 anonim válasza:
Most a múltkori kérdésedre adott egyik választ írod ki kérdésnek? Elég szánalmas. Most már fejezd be szépen a gyakorizást
10/11 anonim válasza:
Igen nagyobbnak fog tűnni, de azt tudd, hogy a csupasz kukira is vissza fog nőni a szőr, ami esetleg zavaró lehet, mert - mint a borosta is - szúrni fog. De javaslom hogy próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!