Van valaki aki átesett pénisz kisebbitő műtéten?
37 éves vagyok. Azt hiszem kiéltem már mindent amit lehet. Most családra vágyom, egy feleségre, gyerekekre...
Hatalmas szerszámmal vagyok megáldva vagy épp megátkozva. Nagyon izgalmas volt, hogy mindenki ki szeretné próbálni, nők, párok, férfiak. 99%-ban csak azért szedtek fel, mert még nem volt dolguk ekkorával, és hát ugye a kíváncsiság... Voltak nagyon jó és nagyon rossz élményeim is. Iszonyat kevés ember volt aki élvezte a teljes méretet, mindig olyan dolgokkal kellett foglalkozni, hogy meddig hatolok be, milyen szögből, milyen lendülettel. Sok nő követelte, hogy törölközőt csavarjak rá, ezzel szabályozva a hosszát. Néha nehéz a 100%os mervedést is elérnem. Na de ezek csak a szexuális részek. Azt megélni már felnőtt fejjel, hogy csak egy játékszer vagyok elég nehéz volt. Alsóneműt sosem találtam, a nadrágokban ha nem sokkal nagyobbat hordok teljesen kirajzolódik, és mindenki bámulja az utcán... Strandon szintén a folytonos figyelmet vonza. Fiatalabb koromban még imponáló volt. Sportoknál állandóan útban van, valójában már sétánál is. Egy szó mint száz, nagyon nem könnyíti meg az életem. Voltam pszichológusnál is és csak megerősített abban, hogy vállaljam be a műtétet. Van valaki akinek van tapasztalata ebben? Milyen a gyógyulási folyamat, milyenek a fájdalmak, mikre kell vigyázni? Ilyesmik
#22 ugyan ez menne ha oda írom ha nem. Úgyis kérték/kertétek volna az indoklást. Nem értem, ha közöd nincs a péniszhez, eleve hogy válaszolnál a műtét utáni protokollról?!
Miért kell ennyire frusztráltnak lenni? Csak a rosszatt keressük egymásban, csak a gyűlöletet árad mindenfelől. Az anonimitás biztonságot ad ez tény, "bűntetlenül" bánthatunk másokat hogy nekünk könnyeb legyen, de akkor is...
Itt egyedül te vagy fusztrált ember, ne vetítsd már ki ránk a kisebbségi érzésed.
Aki nem hagyja m, hogy segítsenek, azon nem is lehet, te tipikus ilyen toxikus személy vagy
#24 Rendben van. Elfogadom a véleményed. Köszönöm szépen.
További szép estét kívánok
26
Nem a magasságtól és a testsúlytól függ a punci mérete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!