Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van valaki aki átesett pénisz...

Van valaki aki átesett pénisz kisebbitő műtéten?

Figyelt kérdés

37 éves vagyok. Azt hiszem kiéltem már mindent amit lehet. Most családra vágyom, egy feleségre, gyerekekre...

Hatalmas szerszámmal vagyok megáldva vagy épp megátkozva. Nagyon izgalmas volt, hogy mindenki ki szeretné próbálni, nők, párok, férfiak. 99%-ban csak azért szedtek fel, mert még nem volt dolguk ekkorával, és hát ugye a kíváncsiság... Voltak nagyon jó és nagyon rossz élményeim is. Iszonyat kevés ember volt aki élvezte a teljes méretet, mindig olyan dolgokkal kellett foglalkozni, hogy meddig hatolok be, milyen szögből, milyen lendülettel. Sok nő követelte, hogy törölközőt csavarjak rá, ezzel szabályozva a hosszát. Néha nehéz a 100%os mervedést is elérnem. Na de ezek csak a szexuális részek. Azt megélni már felnőtt fejjel, hogy csak egy játékszer vagyok elég nehéz volt. Alsóneműt sosem találtam, a nadrágokban ha nem sokkal nagyobbat hordok teljesen kirajzolódik, és mindenki bámulja az utcán... Strandon szintén a folytonos figyelmet vonza. Fiatalabb koromban még imponáló volt. Sportoknál állandóan útban van, valójában már sétánál is. Egy szó mint száz, nagyon nem könnyíti meg az életem. Voltam pszichológusnál is és csak megerősített abban, hogy vállaljam be a műtétet. Van valaki akinek van tapasztalata ebben? Milyen a gyógyulási folyamat, milyenek a fájdalmak, mikre kell vigyázni? Ilyesmik

2021. dec. 29. 21:14
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
#20 írtam, nem egészségesen nagy. Azt is írtam, hogy tudom, itt mindenkinek hatalmas, és mindenki férjének is hatalmas. Abszurd már ez az egész, valahogy a kérdésre nem kapok sok választ, de csak beigazolódott a farokméregetős teóriám..
2021. dec. 30. 00:12
 22/54 anonim ***** válasza:
76%
Talán hihetőbb lenne, ha most nem játszanád a szemérmes kislányt és leírtad volna, mekkora az akkora. Hidd ek, hogy abszolút leszrjuk, mikor nekünk nincs farkunk, amihez méregessük, ellenben férjünk van. Tények nélkül ez a kérdés egy felesleges költői kérdés, ezt te is tudod. Ha a válasz érdekelne, akkor nem írtad volna oda a rizsát alá
2021. dec. 30. 00:19
 23/54 A kérdező kommentje:

#22 ugyan ez menne ha oda írom ha nem. Úgyis kérték/kertétek volna az indoklást. Nem értem, ha közöd nincs a péniszhez, eleve hogy válaszolnál a műtét utáni protokollról?!

Miért kell ennyire frusztráltnak lenni? Csak a rosszatt keressük egymásban, csak a gyűlöletet árad mindenfelől. Az anonimitás biztonságot ad ez tény, "bűntetlenül" bánthatunk másokat hogy nekünk könnyeb legyen, de akkor is...

2021. dec. 30. 00:26
 24/54 anonim ***** válasza:
84%

Itt egyedül te vagy fusztrált ember, ne vetítsd már ki ránk a kisebbségi érzésed.

Aki nem hagyja m, hogy segítsenek, azon nem is lehet, te tipikus ilyen toxikus személy vagy

2021. dec. 30. 00:30
 25/54 A kérdező kommentje:

#24 Rendben van. Elfogadom a véleményed. Köszönöm szépen.

További szép estét kívánok

2021. dec. 30. 00:34
 26/54 Ypszilon1980 ***** válasza:
64%
Természetesen te választod ki azt aki tetszik, de az tény, hogy a vékony lányok nem szeretik a nagy méretet vaginális szexben, mert fáj nekik, nagyon oda kell figyelni. Természetesen megértem a gondodat, tehát nem megbántani akartalak ezzel, csak én mindig úgy vélem, hogy egy testi problémát azt el kell fogadni, megoldani mindent meg lehet. Van akinek kicsi a mérete, van akinek más testi problémái vannak, amik ugye szexben nem igazán nyerők, de ezeket 2 olyan fél, akik szeretik egymást meg tudják oldani, csak sajnos vannak olyan helyzetek, amikor ez több energiát igényel. A való életben elég kevesen vannak olyanok, ahol minden stimmel. De dönthetsz úgy, hogy kisebbíted, viszont a kockázat nagyobb, mintha ezzel élnél tovább.
2021. dec. 30. 11:06
 27/54 anonim ***** válasza:
63%
En mar leirtam neki mivel megbontjak szövetet vagnak belöle nem fog allni csak implantatummal az ö döntese. De lehet nem is igaz a Story most 25 cmnel ha nagyobb lenne mar celeb lenne vegülis lehet h az nem mondta h nem ö b.Alex
2021. dec. 30. 12:09
 28/54 anonim ***** válasza:
95%
Nyugodtan írd le a méretet mert minden búzást az érdekel semmi más.
2021. dec. 30. 19:35
 29/54 anonim ***** válasza:
95%

26

Nem a magasságtól és a testsúlytól függ a punci mérete.

2021. dec. 30. 20:04
 30/54 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, te egy tök jófej ember lehetsz. Hihetetlen, hogy milyen idióta válaszokat kaptál és nem veszítetted el a fejed és nem kezdtél káromkodni meg dühöngeni. Ezt nagyon kevés helyen láttam még eddig.
2021. dec. 30. 20:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!