Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gáz, ha ottalvós táborokban -...

Gáz, ha ottalvós táborokban - mivel én nem hordok alsógatyát a pizsama alá - kidomborodik a péniszem? Húzzak alá inkább még egy boxert? (12-13 cm lankadtan)

Figyelt kérdés

2021. jún. 20. 18:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%

*pizsamanadrág

Bocsánat, a telefonom "segített" rosszul leírni. 😌

2021. jún. 20. 19:10
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha eddig is igy aludtal akkor a taborban is igy aludj. Elvileg nem gaz, de fiatalok barmibol ugyet csinalhatnak..
2021. jún. 20. 19:10
 13/22 anonim ***** válasza:
94%

Aki kötekszik a méret miatt, akkor elmondanám, hogy 2 féle pénisz van . Vér és hús. Simán lehet ekkora.

Általában nem szoktak 2 gatyát hordani, de ha téged zavar, akkor vegyél fel alá boxert. Ha merev, akkor ígyis úgyis látszódni fog hogy áll. De ha meg feláll, akkor nem jössz elő a takaró alól addig.

2021. jún. 20. 19:13
 14/22 A kérdező kommentje:

10-es itthon alszom 2 gatyában, mint ahogy az előbb említettem. Alapból máshol nem, és mivel a tábor nem itthon lesz, magától értetődik a kérdés.

Többieknek köszi!

2021. jún. 20. 20:10
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Aludj ugy ahogy kényelmes am is egeszségtelen tapados boxerban aludni mivel legalabb akkor legyen szaba mozgás am meg az lenne szegyen ha nem allna :D ha valaki beleköt meg mond azt ez legalább áll ha kell ha nem lényeg ne senkit nem érdekel nyilvan ra neznek ha kitünik de ennyi
2021. jún. 20. 21:06
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
huh de szexi lehet...
2021. jún. 21. 08:20
 17/22 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező!

Úgy aludj, hogy neked kényelmes. Én mindig csak egy laza boxerben alszom.

10-es!

Nem lehet hihetetlen méret, mert nekem is 13cm lankadtan. 20 éves vagyok🤷‍♂️

2021. jún. 22. 06:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Ebben a forróságban - ha nem klímatizált a szállás - lehet hogy semmit vagy csak gatyát vennék fel. Pont nem érdekel ki nézegetné, reggel mindenkinek fel szokott ágaskodni, teljesen normális.
2021. jún. 22. 22:58
 19/22 anonim ***** válasza:
70%
Több helyen olvastam fiúk/férfiak gondjuk van azzal hogy ki idomul a formálya, ez ellen nem lehet mit tenni nekünk férfiaknál ott van és nyílván látszódni fog a formálya ebbe nincs szégyellni való, és takarva van nem szemérem sértés, egszséges ha minnél lázán van tehát csak nyugodtan aludj egyszál semmibe a pizsamába😉
2021. jún. 25. 07:20
 20/22 anonim ***** válasza:
62%
Én mindig úgy alszok hogy van rajtam egy boxer alsó és felette egy nagyon laza combközépig érő rövidnadrág, nem így kényelmes. Egyrészt mert így nem himbálódzik össze-vissza, kevesebb inger éri, kevésbé áll fel. Ha nincs rajtam a boxer, van hogy éjszaka is felébredek és áll a zászlósrúd mint a cövek. Különösen zavaró lenne ha több sráccal alszok egy szobában és látnák hogy egész éjszaka meg reggel áll a sátor :D De ha neked így kényelmes, hogy szabadon van a kolbi, akkor aludj úgy. Engem biztos nem zavarna, nem is érdekelne. Ha nem meztelen van és úgy lóbálja a másik én nem szólnék be, akkor sem ha esetleg nagyobb és jobban kidomborodik, természetes dolog, sokaknak feszes fürdőnadrágban is kidomborodik és látszik mekkora a csomag de mégse szól érte senki ...
2021. jún. 29. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!