Pizsama nadrág alá bugyi? vagy mit tegyek, hogy ne legyen "folyásos"
Figyelt kérdés
Utálok bugyiban aludni, mert kényelmetlen, de aztsem szeretem, mikor pár nap után már "olyan" a pizsama gatya. Bugyiba tudok tenni tisztasági betétet, de ez így undorító. Elég sok folyik, sokszor mintha víz lenne. Voltam dokinál de nincs semmi bajom "lent".2021. márc. 13. 20:04
1/7 anonim válasza:
Ha utálsz bugyiban aludni, cseréld annyiszor a pizsamanadrágot, ahányszor szükséges. Kimoshatod minden nap akár.
2/7 Metionin válasza:
Én fordítva vagyok, nem tudnék bugyi nélkül aludni pont ezért mert akkor folyásos lesz a pizsama és minden nap cserélni kellene. Szóval cseréld gyakrabban ha nem akarsz bugyit húzni.
3/7 anonim válasza:
Szerintem vagy aludj bugyiban, vagy cseréld naponta a pizsama nadrágot.
4/7 anonim válasza:
vigyázzatok mert ilyen kérdésekre gerjed egy betege felhasználó bugyitveszek néven engem többször megtalált és nagyon undorító privát üzenetet küldött a z ő bizniszéről a nevéből kitalálhatjátok miről beszélek...
5/7 A kérdező kommentje:
én is kaptam pár furcsa üzenetet o.O (na ezekre nem válaszolok)
2021. márc. 14. 14:00
6/7 anonim válasza:
4.fogadjunk a bugyitveszek felhasználó pontozott le de nincs ok aggodalomra már írtam emailt és elvileg kezelésbe veszik :)
meg hiába nem is válaszolsz nekem én letiltottam és utána írt a kérdésem alá is hogy miért tiltottam le meg ilyen...
egyszerűen gusztustalan a biznisze...és még ő volt kiakadva mikor mindenki lebetegezte :D
7/7 anonim válasza:
És végül vett valakitől bugyit? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!