Fiuk ti mibe alszotok az osztálykiránduláskor?
Miért lenne ciki? Én ugyan 40 éves nő vagyok, de pizsamában aludtam mindig és abban is fogok. A párom meztelenül alszik gyerekkora óta, másokkal pedig alsóban (boxere amúgy nincs).
Nyilván van olyan pizsama, amiben kiröhögnének, de csak mert a pizsama kényelmes neked, abban semmi nincs. Én pl. fázom, ha a testemen nincs kb. mindenütt ruha alváskor. Csak kánikulában megyek le rövidgatya-póló kombóra, máskor kell a pizsama.
Változó, azért nagyban függ a benti hőmérséklettől. Aludjon a fene boxerben ha bent kissé hűvös van. :D
Amúgy én itthon pizsamanadrág + póló, akár zokni. Nyáron trikó + vagy semmi alul / vagy egy boxer.
Vigyél ezt is azt is, és akkor felkészült leszel. Jobb melegebb ruhában aludni, mintsem megfázni vagizásból.
Póló+melegítő nadrág.Tél van,nincs túl meleg.De tegyél be egy melegítő nadrágok,meg egy rövid nadrágot a táskádba aztán meglátod miben alszanak többiek,egyik se foglal sok helyet.
És nem ciki a pizsoma
Ugyan én sem vagyok 10en éves, (nem mintha annyira öreg lennék - 22 éves vagyok) de szerintem abszolúte nem gáz a pizsama. Ki mit szeret. Én már aludtam pizsamában, boxerban, melegítőben sőt előfordult az is, hogy fáradtan farmerban és a nappali pólómban dőltem bele az ágyba.
Olyant válassz, ami neked kényelmes, csak azért ne fagyoskodj, mert mindenki más boxerban van! De ha szerinted nem jó a szokásos pizsama, akkor vehetsz olyant is ami rövidgatyás és így olyan mint egy sort. Vagy vigyél egy mackót és egy pólót (szerintem ez a legegyszerűbb)!
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!