18 év alatti fiúk? Ti miben alszotok?
Figyelt kérdés
Pizsi/boxer, meztelenül, stb.? Írjátok le, hogy miért és hogy a szüleitek szoktak-e így látni titeket, és hogy ezt cikinek érzitek-e? Kort is írjatok pls.2014. aug. 22. 11:51
1/22 anonim válasza:
17 éves vagyok és meztelenül alszom, már kb 3 éve, mert így a legkényelmesebb. Nem szoktam meztelenül mászkálni a szüleim előtt, de ha meglátnak meztelenül nem csinálok belőle ügyet, nincsen semmi benne.
2/22 anonim válasza:
meztelenül alszok, ha valaki bejön a szobámba, akkor megláthat, tragédia nem történik.
3/22 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy?
2014. aug. 22. 12:01
4/22 anonim válasza:
Miért érdekel? TE hány éves vagy?
5/22 A kérdező kommentje:
15. Mert kíváncsi vagyok, hogy különböző korban ki, hogy alszik.
2014. aug. 22. 12:13
6/22 anonim válasza:
ok. én kb. 15 éves korom óta meztelenül alszom, és nem változott az évek alatt, ahogy idősebb lettem. Így megfelel?
7/22 anonim válasza:
én pizsiben és boxer is van rajtam
13
8/22 anonim válasza:
Bármennyire is kényelmes meztelen,azért egy gatya nem árt.Sosem lehet tudni mikor van egy álombeli,az ágyneműt azért nem kellene telenyomni .Vagy ez is természetes nálatok .
9/22 anonim válasza:
A 13 éves milyen előre látó .Dupla védelem .
10/22 anonim válasza:
Már 19 vagyok, de kb. 14-15 éves korom óta boxerben alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!