Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mik ezek a kiütés szerű...

Mik ezek a kiütés szerű valamik a péniszem végén és a makk alatti bőr résznél?

Figyelt kérdés
Kisebb pöttyök,halvány piros színűek,és nem tudom hogy mik lehetnek,kérem hogyha valaki tudja akkor írja le.:( Talán zsírmirigy?Dehát a péniszem végén?

#kiütés #zsírmirígy
2014. jún. 29. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ha piros akkor az nem hangzik valami jól. Ha fehér lenne akkor a péniszen a Fordyce pöttyökre gondolnék vagy zsírmirigyekre, a makk peremén meg a PPP-re...

Mióta van, mit csináltál előtte? Ha ez valami új jelenség rajtad, akkor javasolnék egy utat a bőr- és nemibeteg osztályra.

2014. júl. 1. 17:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia,köszönöm a válaszod,utána néztem azok után amiket írtál,és a Fordyce az ami nekem is van ott a bőrnél,de a makkom végén is van ilyen,az nem baj ?Nem csináltam semmit sem,szűz vagyok még.És ez a Fordyce miért jött ki ?Baj hogyha ilyenem van vagy nincs jelentősége?
2014. júl. 6. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Valahogy ahogy fölnő az ember, valakin kialakul, valakin meg nem. Igazából senki se tudja, mire jó ha van, se azt, ha nincs – de semmi baj nincs egyik állapottal sem.

Ha mégis gyanús bármi, menj el orvoshoz, nézesd meg vele, aztán max. azt mondja, hogy kutya bajod.

2014. júl. 6. 19:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó ,rendben,most megnyugtattál ,köszönöm a válaszod!
2014. júl. 9. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!