18 év alatti fiúk? Ti miben alszotok?
Figyelt kérdés
Pizsi/boxer, meztelenül, stb.? Írjátok le, hogy miért és hogy a szüleitek szoktak-e így látni titeket, és hogy ezt cikinek érzitek-e? Kort is írjatok pls.2014. aug. 22. 11:51
11/22 anonim válasza:
Már elég régóta fecskében alszom. Hidegebb estéken felveszek egy pólót még hozzá.
13/22 anonim válasza:
meztelenül alszom már 11 éves korom óta a szüleimmel együtt
34F
14/22 anonim válasza:
Akik meztelenül alszanak azok borotválják a péniszüket, vagy reggel szedegetik ki a szőrt az ágyból?
15/22 anonim válasza:
1. vagyok, utolsónak:
Nem hullik a fanszőrzetem.
16/22 anonim válasza:
Meztelenek! Nem szoktatok felizgulni ahogy az ágy/ágynemű a farkatokat dörzsöli?
17/22 anonim válasza:
Nekem sem hullik a fanszőrzetem, és az ágynemű dörzsölése is pont annyira izgat, mint az alsógatya dörzsölése - semennyire.
18/22 anonim válasza:
sajnos nekem öcsémmel közös ágy van én 16 vagyok ő 11 úgyhogy boxerbe így is ciki ha néha feláll, mondjuk vicces mikor neki is xd
19/22 anonim válasza:
Én mztelenül szentem teis ráhiztam?
Na ha teis így🍌 vagy így🍩 alszol
Fiú/lány akk zárd be az ajtót kulcsal mindt én ha nincs kulcsod mond ne jöljenek be...
Azért alszok mesztelenül mert (((((intímrész)))))
A 🍌 (péniszem)12cm és ha felál akk kényelmetlen
12évesFiú12F 12cm🍌 162cm👦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!