Fiuk ti mibe alszotok az osztálykiránduláskor?
Figyelt kérdés
Most fogunk menni egy ilyen mini osztálykirándulásra egy éjszakára. És nem tudom hogy a többiek mibe fognak aludni, de én itthon is pizsamába szoktam, nem tudom nem e lesz e ciki, hogy ott is abba aludjak, vagy célszerű lenne boxerba? Nem tudom hogy cike e hogy én még mindig pizsamába alszok 15 évesen, mert néha hallom a korombelieket, hogy ők boxerba alszanak2016. dec. 1. 15:45
11/13 anonim válasza:
Amikor mi voltunk akkor igaz hogy csak 5en voltunk egy szobában de mindenki meztelen volt.
12/13 anonim válasza:
Srac!
Az a lenyeg h elaludjal vagy az hogy divatbemutatod tartsatok alvás közben?
Tokeletes a pizsoma,17 évesen is abban szoktam tolni pedig énis átéltem sokmindent👊
13/13 anonim válasza:
mondom én, nem kell semmi aztán probléma megoldva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!