Miért botránkozik meg azon egy nő, hogy ha kell, akkor a szabadban is vizelek?

Ha ezt egy városon belül csinálod, az nem oké.
Ha egy erdőben, akkor pedig természetes.

Miből gondolod, hogy a nők nem csinálják?
Még egy liftben is képesek erre a "finom hölgyek".

Nem gondolnám eget rengetően nagy dolognak ezt, de azért ettől függetlenül nem kulturált dolog. A plázákban általában tényleg ingyenes, de volt már olyan hogy étteremben, mekiben, kocsmában mentem el. Ha akarod még tudod oldani.
Én pasi létemre örülök hogy van csatornarendszeres, és nem szar és húgy szagban, illetve a szarban és húgyban kell sétálnom az utcán.
Na meg bocs de utána így fogsz kezet mással. Én személy szerint nem vagyok kíváncsi a farkadra még csak közvetetten sem.

Szerintem lényegtelen. Ha pisilni kell, akkor hadd jöjjön. Olyan pedig nem létezik, hogy minden ''húgyszagú'' lesz, hiszen az állatok is a szabadban végzik el a dolgukat, és még sincs büdös. Ezzel ellentétben az emberek miatt van mindenfelé szemét és mérgező hulladék. Na az a botrány, nem az, ami természetes.
Én lány vagyok, és sokszor van vizelettartási problémám. Ilyenkor muszáj, különben behugyozok, viccen kívül. Volt, hogy fényes nappal közvetlen a rendőrség mellett vizeltem. Ott nem voltak kamerák, sem emberek nem voltak ott épp, egy nagy fa pedig takarásban tartott. Inkább ez, minthogy szerencsétlenkedjek meg feszengjek, vagy neadjisten becsurogjak. Nem is egészséges tartigálni.

Jártál már aluljáróban? Ott szerinted direkt van olyan szag? Nem drága az tömény húgyszag.
Az állatoké nem érződik. Ó dehogynem. Jártál már istállóban? Disznóólban? Jaaa hogy valószínűleg nem. Ne egy őzikét vegyél már alapul ami pisil egyet az erdőben majd kilóméterekre vizel még egyet.

Én nem az aluljárókról beszéltem. :D Ennyi erőből egy igénytelen mosdóban/nyilvános wc-ben is húgyszag van. Én magáról a természetről magyarázok. A fű, a talaj, a sár beissza, konkrétan semlegesíti a szagokat a föld. Szerinted a kutyák/macskák miért kaparják el a földet...?
Míg a beton nem képes erre. Ne hasonlítsd össze a kettőt. A természet sokkal egészségesebb, mint amiket az emberek hoztak létre. Mindegyiknek más - más a funkciójuk, és ez így jó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!