Milyen olyan dologhoz vonzódsz, amihez az átlag ember nem, esetleg még meg is botránkozik rajta?
Figyelt kérdés
Én szinte betegesen imádom a múmiákat ( nem, nem vagyok nekrofil), a viharokat, tornádókat.2010. okt. 5. 17:30
2/15 A kérdező kommentje:
Hm, izgalmas.
2010. okt. 5. 17:33
3/15 anonim válasza:
Az évszámokat, töriből. Nem "vonzódom" hozzájuk, de szeretem őket megtanulni :D
4/15 anonim válasza:
Boncolás, anatómia, pókok, pszichedelikumok, morbid rajzfilmek, természeti erők (közepes vihar, jégeső, stb).
5/15 anonim válasza:
Nagyon szeretem a forgószeleket, de "sajnos" még csak egyet láttam.( Nem a tornádókat, csak azokat a kicsi dust devileket) "Szeretem" a töri világháborús részét.Kb. ennyi.
6/15 A kérdező kommentje:
17:41 !
Véletlenül félig hasznosra értekeltelek, bocsáss meg, nem akartam !
Ezek mind jók, a boncolást én is érdekesnek tartom.
2010. okt. 5. 17:43
8/15 anonim válasza:
Én pár éve az idegen: szavakat, fogalmakat, kifejezéseket. Sokat olvastam belőle, nagy részét el is felejtettem azóta:D Meg világnézeteket 'tanulmányoztam' a magam módján, azok is idegen szavúak voltak, szintén elfelejtettem nagy részét:D
9/15 anonim válasza:
Én is kiskorom óta nagy viharrajongó vagyok, MINÉL NAGYOBB ANNÁL JOBB,:) ha meglesz a jogsim, akkor megyek vadászni is őket.:)
Csatornafedelek.
10/15 anonim válasza:
A múmiákat én is szeretem. Kiskoromban, lefekvés előtt mindig azokról olvastam (meg a természeti katasztrófákról). Szeretem még a gombokat, gyűjtöm is, amitől furcsán néznek rám. Szívesen gyaloglom buszozás helyett, ezért is szoktak megbotránkozni. Lány létemre vadászni járok, ez meg teljesen a világ vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!