Milyen olyan dologhoz vonzódsz, amihez az átlag ember nem, esetleg még meg is botránkozik rajta?
Figyelt kérdés
Én szinte betegesen imádom a múmiákat ( nem, nem vagyok nekrofil), a viharokat, tornádókat.2010. okt. 5. 17:30
11/15 anonim válasza:
Kvantummechanika:D
A legtöbb ember sajnos azt se tudja mi ez.
12/15 anonim válasza:
Megszállottan kínzom magam akár fizikailag akár lelkileg. Másoknak furcsa. Nekem kitartást jelent. Ha kibírom pl ezt vagy azt, másképp tekintek magamra.
Vonzódni? Hmmm... talán a vér. Általában a sajátom. :/
13/15 anonim válasza:
Szeretek edzeni. Kifulladásig. Amíg csak mozogni bírok. 4-5 órát simán. Napi egy óra edzés nem elég.
14/15 anonim válasza:
Biszex vagyok. Ezzel mindent elmondtam.:D
15/15 anonim válasza:
Előttem szóló: én meg szeretem a szexet, lehetőleg egyszerre minél több férfival. Szeretem látni, ahogy egymást kényeztetik, közben engem is. Szeretek uralkodni rajtuk, parancsolni nekik, aztán fordul a kocka, és ők parancsolnak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!