Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Srácok, én nemibeteg vagyok...

Srácok, én nemibeteg vagyok vagy mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok. 2 hete voltam egy csajjal gumi nélkül és igazából azóta érzek kellemetlen enyhe viszketést a makkom hegyén. Nem is tudom elmondani, hogy milyen érzés, de mintha egyszerre égne is meg viszketne is enyhén. Ma megtapogattam a pénisz töve alja és a herezacskó töve közti részt, nyomkodtam kicsit és belül a bőr alatt is érzek enyhe viszketést, ami nyomkodásra erősödik valamennyire. Illetve azóta a makkon túrósodást vettem észre, illetve kellemetlen szagot áraszt. Pedig nincs elváltozás a makkon, se piros pöttyök, se hámlás, csak annyi, hogy a húgycsőnyílás körül enyhén pirosas.

Vizeletürítéskor nagyon de nagyon enyhe égő/viszkető érzést érzek.

Hozzáteszem, hogy az utóbbi időben sokat mászkáltam ebben a hűvös időben ki cigizni mezítláb és papucsban, tegnap este 2 órát ültem közel a jéghideg nedves kövön.

Gondoltam én itt már mindenre.. szifilisz, hpv, hímvesszőrák.. Egyszerűen nem tudom miez. Dokihoz kéne mennem , de olyan enyhék a tünetek (de mégis érzem, hogy valami nem oké), hogy ha nem gondolok a viszketésre fel se tűnik.

Ja és sűrűbben kell vizeletet ürítenem

2020. okt. 1. 17:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

Vszinu gomba de kitudja mèg milyen finomsàgot kend belèd aminek egyelore nincs tunete

Std szűrèst kèrjèl

2020. okt. 3. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Gomba
2020. okt. 10. 19:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Peldaul egy bakterialis hugyuti fertozes?
2020. okt. 13. 21:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Bármi lehet a trichomonastól elkezdve, de ha megtelepszik a prosztatában, akkor jöhet a sok éves szenvedés.
2020. okt. 13. 22:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!