Srácok, én nemibeteg vagyok vagy mi lehet a probléma?
21 éves fiú vagyok. 2 hete voltam egy csajjal gumi nélkül és igazából azóta érzek kellemetlen enyhe viszketést a makkom hegyén. Nem is tudom elmondani, hogy milyen érzés, de mintha egyszerre égne is meg viszketne is enyhén. Ma megtapogattam a pénisz töve alja és a herezacskó töve közti részt, nyomkodtam kicsit és belül a bőr alatt is érzek enyhe viszketést, ami nyomkodásra erősödik valamennyire. Illetve azóta a makkon túrósodást vettem észre, illetve kellemetlen szagot áraszt. Pedig nincs elváltozás a makkon, se piros pöttyök, se hámlás, csak annyi, hogy a húgycsőnyílás körül enyhén pirosas.
Vizeletürítéskor nagyon de nagyon enyhe égő/viszkető érzést érzek.
Hozzáteszem, hogy az utóbbi időben sokat mászkáltam ebben a hűvös időben ki cigizni mezítláb és papucsban, tegnap este 2 órát ültem közel a jéghideg nedves kövön.
Gondoltam én itt már mindenre.. szifilisz, hpv, hímvesszőrák.. Egyszerűen nem tudom miez. Dokihoz kéne mennem , de olyan enyhék a tünetek (de mégis érzem, hogy valami nem oké), hogy ha nem gondolok a viszketésre fel se tűnik.
Ja és sűrűbben kell vizeletet ürítenem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!