Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13 eves vagyok es 157 cm....

13 eves vagyok es 157 cm. Fejletlen vagyok?

Figyelt kérdés
Az osztalytarsaim is kb ennyik paran vannak nagyobbak.Meg nem szorosodom csak a labam es a karom egy kicsit es a peniszem merev allapotban 6 cm.Mikor kezdek el fejlodni?
2010. aug. 5. 13:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Későn érő vagy,de egy két év és már te is utol éred a társaid.Fel a fejjel és emiatt ne aggódj.
2010. aug. 11. 11:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Fejlettlenség miatt nem küldenek senkit háziorvoshoz,ha csak nem 16 éves már az illető.
2010. aug. 11. 11:43
 13/18 BedoNorbi válasza:
Hat nem tom :D en 14 vagyok es 150 cm magas inkabb en kelene paraznom jah es a peniszed az eleg kicsi :D nekem most 14,5 cm :P:P
2010. aug. 16. 18:50
 14/18 anonim ***** válasza:

Az egyik unokaöccsém volt ilyen fejlettlen,és csak 15 éves korára nyúlt meg 167 cm re és csak akkor lett szőre meg akkor lett olyan 10 cm körüli neki,később sem lett valami magas talán 174 cm ha van,de a cerka idővel megnőtt na nem túl nagyra.

Időd még van,de mekkora az apukád,vagy ha van idősebb bátád?

2010. aug. 18. 17:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Bedo Norbi az baromi ritka hogy valaki ha ilyen kicsi,mint te akkor normál méretű legyen neki alul a cuccos,de nem csak az számít mekkora állva.Hiába nagy ha áll,az akkor is vicces ha normális állapotban ilyen kis 6-7 cm,meg ha csupaszka 14 évesen.
2010. aug. 22. 18:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolsóelőtti, te az unokatesód himbijét nézegeted, hogy cm pontosan tudod a méreteit?
2010. aug. 22. 18:40
 17/18 anonim ***** válasza:
nem nézegetem,de mivel elváltak a szülei és az anyja és a nagyanyja nevelték,az apja meg nem sokat foglalkozott vele,minden ilyen jellegű problémájával hozzám jött,velem beszélte meg,tőlem kérdezte,én meg megnyugtattam,hogy minden rendben és ha kellett együtt néztünk könyvben v. interneten utána a dolgoknak,szóval nem kell mindjárt rosszra gondolni.De pl sok haverom volt akik semmit nem tudtak megbeszélni ilyen jellegű dolgokat a szüleikkel sem,mert tabu volt és volt köztük nem egy csaj is,szóval nem kell minjárt a legrosszabbra gondolni.
2010. aug. 24. 16:32
 18/18 A kérdező kommentje:
anyum 160 cm es apum 180
2010. aug. 31. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!