13 eves vagyok es 157 cm. Fejletlen vagyok?
Ha az osztálytársaid is kb ennyik vannak akkor miért parázol?
Ha fejletlen lennél akkor a házioros vagy /és az iskolaorvos elküldött volna különböző vizsgálatokra
Háhá, én is 13 vagyok és 16 cm a péniszem... :D
Büszke vagyok :P
FEjlettlen vagy,olyan -165-167 cm körül kellene lenned,de azért mert valaki a te korodban fejlettlen,alacsony növésű nem szokták még orvoshoz küldeni,falun pl gyakoribbak a kisnövésű emberek.A másik meg későn érőknek szokták nevezni a kisnövésű és később fejlődő kamaszokat és 16 éves korig szokott megengedett lenni orvosilag is hogy valaki elkezdjen fejlődni,ha addigra nincs szőr,sperma,nem nyúlt meg,szóval legalább az apja magasságát nem érte el,akkor szokták dokihoz küldeni.A másik amikor elkezdesz nyúlni akkor fogsz oda lennt is fejlődni és szőrősődni,van akinél ez csak 14-15 évesen kezdődik el.De általában már 12,5 évesen soknak van szőre,na ők mondjuk nem is kisnövésűek.És nem is mindenkinek fog nagyra nőnie a pénisze.De fog még nőni,de fizikálisan még nagyon kisgyerek vagy,szóval nem olyan nagy baj hogy még ilyen kicsi a kukid,idővel az is megnyúlik,sok kisnövésű fiúnak kicsi a fütyköse,de amint nyúlni fogsz magasságra,oda lennt is nősz majd.
Apukád magassága mekkora?
Hát neki még nincs pénisze,csak kukija,azért meg a háziorvos nem küld senkit orvoshoz,meg vizsgálatra mert kisnövésű,főleg nem az ő korában,hisz sokan vannak akik sokkal később fejlődnek.És pénisz vizsgálat sincs mindenhol,meg ha ennyi idősen kicsi is az még nem probléma.Nálunk sem volt ilyen vizsgálat,bár nem is hagytuk volna,mert senkinek semmi köze hozzá,magánügy.
Én mondjuk nagy növésű vagyok,és én kicsit előbb értem,de volt kisnövésű haverom aki még 14 évesen 163 cm magas volt aztán meg 16 éves korára 185 lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!