Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13 eves vagyok es 157 cm....

13 eves vagyok es 157 cm. Fejletlen vagyok?

Figyelt kérdés
Az osztalytarsaim is kb ennyik paran vannak nagyobbak.Meg nem szorosodom csak a labam es a karom egy kicsit es a peniszem merev allapotban 6 cm.Mikor kezdek el fejlodni?
2010. aug. 5. 13:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom, mert nő vagyok, de 23 éves korodig még biztos nőhetsz :)
2010. aug. 5. 13:05
 2/18 anonim ***** válasza:

Ha az osztálytársaid is kb ennyik vannak akkor miért parázol?

Ha fejletlen lennél akkor a házioros vagy /és az iskolaorvos elküldött volna különböző vizsgálatokra

2010. aug. 5. 13:08
 3/18 anonim ***** válasza:
fú nekem kicsit fura,hogy már 13 évesen a péniszed mérete miatt aggódsz.....
2010. aug. 5. 13:11
 4/18 anonim válasza:
hát merev állapotban a 6cm azért elég gáz!én most 17 vok és 16cm merev állapotban.de mondjuk ennyi idősen nem kéne még a micsodádat méregetned.....
2010. aug. 5. 18:24
 5/18 anonim ***** válasza:

Háhá, én is 13 vagyok és 16 cm a péniszem... :D

Büszke vagyok :P

2010. aug. 5. 20:40
 6/18 anonim válasza:
hát honnan mérted.az sem mind 1 ha alulról mérem akkor van 17-18 is de ha a hasamtól akkor 16.
2010. aug. 5. 21:00
 7/18 anonim ***** válasza:

FEjlettlen vagy,olyan -165-167 cm körül kellene lenned,de azért mert valaki a te korodban fejlettlen,alacsony növésű nem szokták még orvoshoz küldeni,falun pl gyakoribbak a kisnövésű emberek.A másik meg későn érőknek szokták nevezni a kisnövésű és később fejlődő kamaszokat és 16 éves korig szokott megengedett lenni orvosilag is hogy valaki elkezdjen fejlődni,ha addigra nincs szőr,sperma,nem nyúlt meg,szóval legalább az apja magasságát nem érte el,akkor szokták dokihoz küldeni.A másik amikor elkezdesz nyúlni akkor fogsz oda lennt is fejlődni és szőrősődni,van akinél ez csak 14-15 évesen kezdődik el.De általában már 12,5 évesen soknak van szőre,na ők mondjuk nem is kisnövésűek.És nem is mindenkinek fog nagyra nőnie a pénisze.De fog még nőni,de fizikálisan még nagyon kisgyerek vagy,szóval nem olyan nagy baj hogy még ilyen kicsi a kukid,idővel az is megnyúlik,sok kisnövésű fiúnak kicsi a fütyköse,de amint nyúlni fogsz magasságra,oda lennt is nősz majd.

Apukád magassága mekkora?

2010. aug. 6. 17:36
 8/18 anonim ***** válasza:

Hát neki még nincs pénisze,csak kukija,azért meg a háziorvos nem küld senkit orvoshoz,meg vizsgálatra mert kisnövésű,főleg nem az ő korában,hisz sokan vannak akik sokkal később fejlődnek.És pénisz vizsgálat sincs mindenhol,meg ha ennyi idősen kicsi is az még nem probléma.Nálunk sem volt ilyen vizsgálat,bár nem is hagytuk volna,mert senkinek semmi köze hozzá,magánügy.

Én mondjuk nagy növésű vagyok,és én kicsit előbb értem,de volt kisnövésű haverom aki még 14 évesen 163 cm magas volt aztán meg 16 éves korára 185 lett.

2010. aug. 6. 17:40
 9/18 anonim válasza:
Figyelj haver, én ennyi idős koromban 160 cm voltam, majd rá egy évre akkorát nőttem, hogy a terhes csíkhoz hasonló bőr repedések keletkeztek a térdemnél és 180 cm lettem. A "péterkéddel" nem tom mi van mert az sose volt olyan kicsi de biztos megoldódik :D
2010. aug. 6. 20:32
 10/18 anonim ***** válasza:
kisnövésű vagy és mivel csupasz még,így fejlettlen is,de bőven van még időd,sokan járnak veled egy cipőben,lehet csak 15 évesen fogsz fejlődni.De az idő mindent megold majd.Sok kisnövésűnek a kukija is kicsi,de majd az is nő,nyugi nem marad ekkora.
2010. aug. 10. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!