Mikropénisszel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
19 éves leszek mindjárt mikropéniszem van vastagsága mint egy átlag hüvelykujj mereven picit vastagabb, hossza lankadtan semennyi mert olyankor csak a makkom latszik ki semmi más ami 2cm kb mereven 9-10 cm makkal egyutt. Nemi kapcsolatom még sosem volt épp ezért beszélni senkivel még a legjobb haverjaimmal sem beszeltem rola senkinek soha mert nagyon szégyenlem. Igazaból már mindent végigolvastam hogy mit lehet mit nem de nem lehet nagyobbitani mutetet nem vallalok be. Gondoltam irok ide egy kérdést mik a vélemények tanácsok fiuktol lányoktól egyaránt. Válaszokat köszönöm!2020. aug. 23. 19:33
21/21 anonim válasza:
20-as péniszköpenynek nevezik és amikor ezt majdnem 40 évesen először hallottam sírva röhögtem a nevén meg az eszközön is... (még azóta is amúgy, egy nagy és vastag farkú ilyenről hol is hallott volna nem? :D)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!