Mikropénisszel mit lehet kezdeni?
Férfi vagyok. Sajnállak hogy ilyen problémád van, mert a legtöbb nő a külsőségre megy és arra vágyik hogy jól megb... Van akit a nyalás nem is érdekel, azt mondja csikis alul. Műtét ilyen esetben csak akkor van ha kövér az illető és úgy véli az orvos hogy jobban látszik ha kiszabadul a zsírból. Nagyobbító műtét nem létezik, ezzel pont az a helyzet mint a pénisszel, nem tudnak csinálni, pl a nőből férfivá operálás hasonló szitu. Ha csinálnak is, az nem működik, csak pisilésre használható, nincs agy irányította erekció és ondó termelés.
A mikropénisznél az is lehetséges ok hogy nem volt elegendő férfi hormonod, így elmaradt a fejlődése.
Keresned kell olyan nőt akinek nem fontos a szex, csak az érzelmek. Még fiatal vagy, ahogy idősebb leszel egyre jobban elfogadod ezt a helyzetet és találsz alternatívákat.
Létezik műtéti hosszabbítás (mert a pénisz folytatódik a has felé és kijjebb lehet kicsit húzni), de kockázatos. Szerintem a te péniszed már nagy ahhoz, hogy műtsék, nem érné meg a kockázat. De lehet, hogy egy konzultációra azért elmennék a helyedben, hogy első kézből szerezzek infókat. Attól még nem muszáj műttetni is.
Azt javaslom, hogy keress egy jó pszichológust. Egy idegennek sokan könnyebben megnyílnak és elmondják a gondjukat, mint ismerősnek. Szerintem segítene magadra találni.
A vaginális szexhez meg szükség esetén használhatsz segédeszközöket. Létezik olyan is, legalábbis képen láttam, amit a péniszre lehet húzni, és annyival vastagabb/hosszabb lesz tőle. Ha te is és a nő is egészséges lelkű, akkor nyíltan meg tudjátok beszélni, hogy mi a jó neki és neked. Ez fontos, és figyelj rá, mert sok kapcsolatban gond a nyílt beszéd hiánya a szex terén.
Gyereknemzéssel nincs gond, legfeljebb inszeminációra lesz szükség (vagy az otthoni inszem is játszik).
Szóval szerintem a lelki rész a kritikus, amit meg kell oldani. A testi az már nem olyan kritikus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!