Fiúk! Intim részen ha észrevesztek kullancsot kértek segítséget vagy kiszeditek ti?
Figyelt kérdés
Vagy elmentek dokihoz, megkértek szülőt, barátnőt?2020. jún. 30. 10:27
1/9 anonim 

válasza:

:D Viszonylag kevés az esélye, hogy pont oda, de csak kikapnám magamnak.
2/9 anonim 

válasza:

ismerosnek volt mar a zacsin,,,kellemetlen tud lenni,,,
amigy meg siman felmaszik a kullancs,,,
Remelem a kerdezo csak kerdezi es nem a ketsegbeeses szol belole...!
3/9 anonim 

válasza:

Nem kell hozzá doki.Nyugodtan kiszedheted magadnak,ha hozzáférsz rendesen.Ha nem akkor életkortól függ kitől kérhetsz segítséget.
Szemöldökcsipesz+fertőtlenítő párosításra esküszöm.
4/9 anonim 

válasza:

Én a páromnak anno kiszedtem a fütykösből, pont összevesztünk előtte, úgyhogy első gondolatom, hogy milyen marha szöveggel akar már békülni, mikor mondta, hogy szedjem ki.
5/9 anonim 

válasza:

Mikor általánosba jártam még, tábor meg egésznapos kirándulások után este fürdés előtt mindig meg nézték mindenhol nincs-e bennem kullancs. Ez ugy zajlott legtöbbször mielőtt mentem volna a kádba előtte nézték legtöbbször anyum a kényes helyeken is még nyolcadik végén is nyáron. De hugomnak is mindig szoval nem volt kivételezés. Aztán kezdett ritkább lenni, ha olyan helyen voltam vagy voltunk kirándulni akkor anyu mondta este hogy alaposan nézzem át magam lenn is. Hála égnek csak ritkán volt bennem kullancs de előfordult hogy alsó alatti helyen találták elbujva ahol jo nyirkos volt!! Ha mostanában lenne bennem elsőre valahogy megprobálnám magamnak kiszedni ha hozzáférnék. Ha nem akkor valamelyik szülő segitségével
6/9 anonim 

válasza:

Nekem orvosi rendelőben bányászták ki.
7/9 anonim 

válasza:

Gyógyszertárban lehet kapni külön kullancseltávolító csipeszt. Ha magabiztosan gyorsan ki tudod szedni, vagy van olyan ismerősöd aki igen, akkor megtehetitek otthon is. Ha nem bízol meg ennyire magadban vagy senki másban sem, és félsz hogy esetleg a feje bennmarad, akkor inkább dokihoz menj.
8/9 anonim 

válasza:

Ez az eset csak akkor történhet meg ha részegen a szigetfesztiválon dugsz egy random csajjal aztán beborulsz pucéran egy bokorba😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!