Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha körülmetéltetem magam azt...

Ha körülmetéltetem magam azt a szüleim észreveszik?

Figyelt kérdés

Szeretném magam mindenféle orvosi indok nélkül körülmetéltetni. Mert már vagy 2 éve vágyom rá, és úgyse nyugszom meg amíg nem leszek körülmetélt. Csak attól félek, hogy annyira fájni fog hogy a szüleim észreveszik (a fájdalom miatt). Vagy azért nem fog annyira fájni? Tudok azonnal suliba menni? Kérlek segítsetek, vagy írjatok tapasztalatot!

18/F

2012. okt. 16. 22:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%

Biztos jó lesz az, ha mindig dörzsölődik? Nem olyan kényelmes ám az.

És igen, fájni fog, de nem kell megmutatnod senkinek.

2012. okt. 16. 22:40
 2/16 anonim ***** válasza:

Tudsz menni,de a dolog visszafordíthatatlan !

Gondol meg ,mit nyersz és mit veszítesz !

2012. okt. 16. 22:40
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, tehát tudok is majd menni. És már végig gondoltam véglegesítem az állapotot, amúgy már néhány hónapja hátrahúzva hordom, sokkal jobb így, és nem túrosodik.
2012. okt. 16. 22:48
 4/16 anonim ***** válasza:
20%

OK

Nem tudom miért akarod ennyire. Attól még termelődik ugyanaz amit most hátrahúzva nem látsz csak a gatyába beletörlődik... + Nemtom milyen a matyizás körülmetéltem??? Lehet egyáltalán ugyan úgy? Pl sikosító nélkül? mert szerintem nem, mert nincs mivel csinálni...

Meg lehet tudni hogy miért akarod ezt?

2012. okt. 16. 23:05
 5/16 anonim ***** válasza:
62%

A makkod elkérgesül,érzéketlenné válik.

Eleszitesz itt 50 érző idegvégződést .

A levágott fityma bőre,meg kiteritve kitesz kb 2 nm

A testünk hasonló nagyságú bőr felületén nincs annyi

érző ideg ,mint itt van .Ez hátrahúzáskor mind a p.törzsére

van húzva . Hát itt nagy különbség a sex érzésében ,minőségében .A kerittek érzése messze elmarad a fitymával rendelkezőktől.Érzéketlennel meg lehet hegedülni

egy fél nap is .Ez csak a nők számára előny .

Akinek a fitymával lévő gondot okoz tísztántartás szempontjából,annak a metélt is ugyan ilyen gondot okoz .

2012. okt. 16. 23:26
 6/16 anonim ***** válasza:
50%
Nem fogják észrevenni a szüleid, de nyugodtan elmondhatod nekik. A sebre figyelni kell a zuhanyozásnál, és a varratszedésig mindenképpen okoz egy kis kellemetlenséget. Suliba tudsz menni hétfőn, különösen, ha péntekre kérsz időpontot! Tornázni 2 hétig ne menj, uszodába legalább 1 hónapig ne járj! Én teljesen megértem, ha valaki ennyire vágyakozik erre. Nem fogod megbánni, a világon nagyon sok férfi körül van metélve!
2012. okt. 17. 14:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
engem fitymaszűkület miatt metéltek, és hát nekem fájt eléggé, de tudtam rendesen menni, max 1. nap mentem úgy, mint akinek egy váza van a seggébe. A műtét semennyire nem fog fájni, csak az érzéstelenítő szurik (6 volt nekem), utána már csak a varratok, ahogy előttem már írták. Nekem részleges volt, szóval az önkielégítés megy még rendesen, csak tovább tart, de szerintem jobb is lett. Egyáltalán nem fáj, nem dörzsölődik annyira nekem, és nem is hámlik vagy mit szoktak ilyenkor mondani, de ez egyénfüggő szerintem.
2012. okt. 17. 17:08
 8/16 anonim ***** válasza:
ez nem úgy megy, hogy sutty délután beugrasz és lenyisszantják és másnap már mehetsz suliba, otthon meg senkinek fel sem tűnik, hogy körülmetéltek
2012. okt. 17. 21:52
 9/16 anonim ***** válasza:
37%
végül is ki is heréltetheted magad, mai világban herék sem kellenek, van már hormonpótlás, nincs idegesítő fityegés, nem rúgják meg, nem kapsz hererákot, nem kell aggódni a csajnak a terhesség miatt, tiszta előny. Ha előtte teszel fagyiba spermát, még saját gyereked is lehet.
2012. okt. 17. 22:04
 10/16 anonim ***** válasza:
27%

A herének nagyon fontos funkciói vannak, és nem csak a spermium képzésben. A két dolog messze nem ugyanaz!

A körülmetélés a leggyakrabban végzett orvosi beavatkozás, a here eltávolítása pedig csak végszükségben javasolt hererák esetén!

2012. okt. 18. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!