Ha körülmetéltetem magam azt a szüleim észreveszik?
Szeretném magam mindenféle orvosi indok nélkül körülmetéltetni. Mert már vagy 2 éve vágyom rá, és úgyse nyugszom meg amíg nem leszek körülmetélt. Csak attól félek, hogy annyira fájni fog hogy a szüleim észreveszik (a fájdalom miatt). Vagy azért nem fog annyira fájni? Tudok azonnal suliba menni? Kérlek segítsetek, vagy írjatok tapasztalatot!
18/F
Biztos jó lesz az, ha mindig dörzsölődik? Nem olyan kényelmes ám az.
És igen, fájni fog, de nem kell megmutatnod senkinek.
Tudsz menni,de a dolog visszafordíthatatlan !
Gondol meg ,mit nyersz és mit veszítesz !
OK
Nem tudom miért akarod ennyire. Attól még termelődik ugyanaz amit most hátrahúzva nem látsz csak a gatyába beletörlődik... + Nemtom milyen a matyizás körülmetéltem??? Lehet egyáltalán ugyan úgy? Pl sikosító nélkül? mert szerintem nem, mert nincs mivel csinálni...
Meg lehet tudni hogy miért akarod ezt?
A makkod elkérgesül,érzéketlenné válik.
Eleszitesz itt 50 érző idegvégződést .
A levágott fityma bőre,meg kiteritve kitesz kb 2 nm
A testünk hasonló nagyságú bőr felületén nincs annyi
érző ideg ,mint itt van .Ez hátrahúzáskor mind a p.törzsére
van húzva . Hát itt nagy különbség a sex érzésében ,minőségében .A kerittek érzése messze elmarad a fitymával rendelkezőktől.Érzéketlennel meg lehet hegedülni
egy fél nap is .Ez csak a nők számára előny .
Akinek a fitymával lévő gondot okoz tísztántartás szempontjából,annak a metélt is ugyan ilyen gondot okoz .
A herének nagyon fontos funkciói vannak, és nem csak a spermium képzésben. A két dolog messze nem ugyanaz!
A körülmetélés a leggyakrabban végzett orvosi beavatkozás, a here eltávolítása pedig csak végszükségben javasolt hererák esetén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!