Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha körülmetéltetem magam azt...

Ha körülmetéltetem magam azt a szüleim észreveszik?

Figyelt kérdés

Szeretném magam mindenféle orvosi indok nélkül körülmetéltetni. Mert már vagy 2 éve vágyom rá, és úgyse nyugszom meg amíg nem leszek körülmetélt. Csak attól félek, hogy annyira fájni fog hogy a szüleim észreveszik (a fájdalom miatt). Vagy azért nem fog annyira fájni? Tudok azonnal suliba menni? Kérlek segítsetek, vagy írjatok tapasztalatot!

18/F

2012. okt. 16. 22:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%
írtam, hogy a sperma fagyibe, hormonpótlás meg mára megoldott
2012. okt. 18. 13:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Kifejezetten azt, hogy körülmetéltek nem veszik észre a szüleid, ha nem látják.

DE: nyilván megérzik, ill. látni fogják rajtad, hogy valami történt. Sajnos lesznek fájdalmaid a beavatkozás után, lehet, hogy nehezebben tudsz majd menni, és érzékeny lesz a makkod a külső ingerekre. Akarva, akaratlan, de teszel majd ezek miatt olyan mozdulatokat (odanyúlsz, védeni akarod stb.), ami felhívja a szüleid figyelmét, hogy valami nem stimmel ott lent. E mellett szedsz majd fájdalomcsillapítót, szükséged lehet kamillás öblítésre, vagy abba való pisilésre. Ezeket nehéz eltitkolni!

Egyébként miért is kellene ezt a szüleid előtt titokban tartani?? Nagykorú vagy, a Te döntésed, nem szólhatnak már bele, és azt gondolom szégyellni való sincs ebben.

Ennyire nem bízol bennük??

Valamit eltitkolni nem ugyanaz a hazugsággal, mégis egy közmondással élnék: Hazug embert előbb utol érik, mint a sánta kutyát!

Sajnos kerülhetsz olyan élethelyzetbe (súlyos betegség kapcsán pl.), hogy szüleid meglátják a nemi szervedet. Képzeld el, hogy meglepődnének hová lett a fitymád!

Azt a szitut is elképzelheted, hogy majdani kisfiadat édesanyád fürdeti, és a kukacmosás kapcsán neki fogja feltenni első ízben a kérdést a kis srác: - apának miért nincs bőr a kukiján amit húzogatni kell?

Szerintem anyukád köpni-nyelni nem tudna!! A gyerekek pedig nagyon kiszámíthatatlanok, és bizony keményen kimondják az igazat.

Most mondhatod azt, hogy nem fogsz meztelenkedni a fiad előtt, de ezt nehéz betartani, mert klassz dolog együtt pancsolni a saját csemetéddel, akár a kádban, akár a zuhany alatt.

Szóval szerintem a körülmetéléssel kapcsolatban tégy a belátásod szerint, de ne titkold el a szüleid előtt!!

Előbb-utóbb úgyis megtudják, és nem fog túl jól esni nekik, hogy bizalmatlan voltál velük szemben.

2012. okt. 18. 15:28
 13/16 A kérdező kommentje:
15:28 tehát eléggé fájni fog. De ennek ellenére akkor sem mondom el a szüleimnek(és igen nem bízom bennük, ha most elmondanám nekik utána még a szemükbe se tudnék nézni soha többet, félnék tőlük meg ilyenek). Majd ha úgy 26 éves leszek akkor majd elmondom nekik, ha meg előtte kiderül akkor így jártam.
2012. okt. 18. 17:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem túl bizalmi a kapcsolatod a szüleiddel!
2012. okt. 18. 17:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne vacakolj annyit! Fogj egy metszőollót, és oldd meg otthon! :D
2012. okt. 25. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Itt lett volna az alkalom de lesz még ! Pl. őszi- vagy tavaszi- vagy akár a nyáriszünetben mondd hogy elmész több napos kerékpár vagy evezős vagy másfajta túrára, kempingezni kirándulni. Közben meg metéltetsz és nem otthon gyógyulsz meg. Egy hét után nem tűnne fel az őseidnek szerintem semmi.
2012. nov. 1. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!