Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Inkontinenciám miatt - leginká...

Inkontinenciám miatt - leginkább balesetek- elkezdtem nappalra is pelenkát hordani. Mióta 2 litert iszom sok balesetem van. Nagyon félek h valaki észreveszi. Vannak ötleteitek hogyan tudom elrejteni? 18f

Figyelt kérdés

Kérem, hogy pelenka fétisesek ne írjanak, nem vagyok az, és nem akarok a fórumotokra sem regelni!

jó érzés hogy végre szabadnak érzem magam, nem kell félnem a kellemetlen balesetektől, de nagyon félek h észreveszi valaki. tudtok tippeket adni hogy biztos el legyen rejtve? valamilyen öltözködési stílust? stb?

2017. márc. 7. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Viselj olyan ruhát, aminek az alja leér a fenekedig, tehát, pl az ing lelóg addig, hogy betakarja az lágyékodat. Ennél jobb sajnos nem jut eszembe. Egyébként, lehet, hogy kissé kínos kérdés, de mi történt, hogy ilyen erős inkontinenciád van?
2017. márc. 7. 18:05
 2/6 A kérdező kommentje:
fejlődési rendellenesség. nincs becsontosodva a gerincoszlopomnál a csontvelő.
2017. márc. 7. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Értem. Nézd, a fontos az, hogy ha neked így kényelmes, és ez kell a komfortodhoz, akkor viseld. Ezen nem kell mit szégyellni, de értem, hogy takarni szeretnéd. Én például púpos vagyok, ha olyan ruhát veszek fel, nagyobbnak tűnik, mint valójában, szóval megértem. :D A fentiek mellett még eszembe jutott a farmernadrág viselése. Ha úgy van, akkor egy kicsikét legyen bőbb, és használj övet, hogy ne csússzon le. Kerüld a simulós nadrágokat, a bő ruhák általában jók szoktak lenni az ilyen dolgok eltüntetésében. Csak bátran! Ne aggódj, ez nem olyan dolog, amit könnyű észrevenni, ha figyelsz rá.
2017. márc. 7. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyobb méretű simulós férfi Inkontinenciás Boxer alsó leszorítja a pelenkát. Arra bő hosszú szárú nadrágot kell felvenni.
2017. márc. 8. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Bocs ha meg kérdezem. Mért iszol olyan sok vizet illetve 2 Liter vizet? Fizikai munkát végzel, vagy nagyon meleg üzemben dolgozol érthető.

Jót tesz a szervezetnek a sok folyadék.

2017. márc. 16. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
A 2 liter vizet osuad be 1 nappal mindig keveset igyál.
2019. dec. 10. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!