Mit tegyek? Baleset miatt vizelet inkontinenciám van. A szüleim nem hagynak békén, állandó katéterre akarnak kényszeríteni, mert szerintük az a jó nekem. Én nem akarom.
eddig szenvedtem a katéterrel, de elegem lett. nagyon kellemetlen, és még fáj is, és a pisim is begyulladt már. és nagyon rossz érzés egy ilyet a testemen hordozni. NEM lettem nyomi, teljesen felépültem, járok, és futok is, de ez valamiért sérült :S viszont sokáig pelenkában voltam, és most pár éve ez van, és mikor nemrég mert begyulladt a doki kivette, nem hagytam hogy betegyen újat, és ott hatalmas hisztéria volt, mire én elrohantam. a szüleim piszkálni kezdtek, én meg vettem egy csomag pelenkát és most azt használom, csak kicsit szűk :S
Mit tegyek? nekem ez így jó. én így boldog vagyok. a legjobb barátnőm szerint még ez így aranyos is nekem. és szerinte sem szabad feladnom a harcot. de hogy értessem meg velük hogy nekem nem az a "jó" amit ők akarnak? Mert hogy ők azt akarják hogy normális legyen az életem, meg ilyenek.... és azt hiszik ők döntenek helyettem.... és aztmondjék a középiskolában majd nagyon bántani fognak.... de engem nem érdekel, ez nem érdekel nah, nem akarok katétert viselni.
15F
nézz utána a kondomkatéternek.
Férjemnek 36 évesen volt daganat miatt műtéte, ami után inkontinens lett, neki ez tökéletesen bevált.
Állj ki magadért! Ha neked ez így megfelel, és így jól érzed magad, akkor a szüleidnek is meg kell érteniük.
A középiskolában nem fognak bántani. Sok segítségre szoruló, más problémával küzdő ember is van a világon, de én eddig mindig azt vettem észre, hogy a környezetük nagyon segítőkész és elfogadó.
Hülyék meg mindig vannak, akik azért is beléd köthetnek, mert nem tetszik nekik a ruhád. Nem ezen múlik. Engem azért is vertek már meg, mert nem köszöntem. Szerintük. Pedig köszöntem.
Szóval csak határozottan. :-) Meg fogják érteni. Szépen nyugodtan magyarázd el nekik, hogy érted a problémát, de Te így szeretnéd, ez a Te döntésed.
vagy kamu, vagy nagyon buta gyerek vagy. Aranyos a pelenka? Nem baj, ha csúfolni fognak?
És miért szűk a pelenka, nem kell nadrágpelenka, vegyél inkontineciabetétet.
bár erősen pittyeg a kamujelzőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!