Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Apám rühes, mit csináljak?

Apám rühes, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok,az a nagy problémám, hogy apám hónaponta fürdik, sehogy nem lehet rávenni, agresszív lesz olyankor, ordibal velem, hogy csak a hülyék fürdenek minden nap. és egy hete észrevettem, hogy rühes. (Kiütések stb) veszekedtem vele, hogy menjen el orvoshoz, nem ment, ezért kihívtam rá a háziorvost viszont nem engedte, hogy megvizsgálják. Azt mondta, ha nem tetszik nekem ez, akkor költözzek el, mert az nem rüh, csak kiütés. Ápoló vagyok, rögtön láttam, hogy rüh. Milyen lépéseket tehetek még

2020. jún. 1. 16:37
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Valóban úgy írtam, bocsánat... 3 éve külföldön élek, valószínűleg ez az oka, hogy néha hülyén fogalmazok meg dolgokat.
2020. jún. 2. 10:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!