Apám rühes, mit csináljak?

Kérdező nekem azért égne a pofám a helyedben! Járóbeteghez nem hívunk orvost! Ápolóként egyrészt fel kell ismerned a rühességet másrészt tudnod kellene, hogy linimentum scabicidumot szoktunk rá írni.
Ez a kérdés úgy kamu, ahogy van, vagy a kérdező színvonala mint ápoló, kritikán aluli. Nekem legalábbis orvosként ez a véleményem.

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Szoval ezt a kerdest nem te irtad ki?
Akkor javaslom, hogy irj privat uzenetet ennek a kerdezonek.
Ugyanis tenyleg eleg sok kozos van bennetek:
-mindketten apolok vagytok
-mindkettotok apja ruhes
-mindkettotok apja elutasitja az orvosi vizsgalatot, ellenben megmondtak hogy koltozzetek el, ha nem tetszik az, ami van
-te azt irod a karod ket helyen eltort, a belinkelt kerdezonek az apja torte el a kezet

Tényleg van közös pont a másik kérdésben, de nem teljesen ugyanaz.
Én is kaptam már meg hasonlót, mert random kérdéshez hasonlították a kérdésem,amit nem én tettem fel.
Az utolsó válaszodból derül csak ki, hogy lány vagy, szóval azért valamilyen szinten érthető, hogy kellemetlen neki a szitu.
Amit javaslok ülj le vele beszélgetni erről, mondd neki azt, hogy emiatt ne érezze magát kellemetlenül, ha te lennél hasonló helyzetben és az apád ápolna, fürdetne, eleinte neked is kellemetlen lenne, de mégis a gyereke vagy és gondoskodna rólad, úgy ahogy te is róla.
Látjátok ez az amikor én mint nudista hallok olyanokat, hogy milyen gáz mikor a szülők nudista strandra járnak a családdal, vagy otthon naturista életmódot élnek, ha nem kezelnék ezt a szitut tabuként, akkor ilyen helyzetben sem lenne az, hanem tök természetes lenne.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!