Apám rühes, mit csináljak?

Mar megint te?!?!????
Meg hany kerdest fogsz kiirni???
1. Apukad nem hajlando furodni, ha a fejed tetejere allsz, akkor sem.
2. A kihivott orvost nem engedi magahoz, hogy az megvizsgalja.
3. Megmondta nyiltan, hogy ha neked nem tetszik a helyzet, akkorkoltozz el.
Szerinted milyen tanacsot tudnank adni?!???
-Keverj altatot a vacsorajaba, majd amikor kidolt furdesd meg.
-Szorito fogassal fogd le hatulrol a nyakat es vagd be a furdokadba.
-fogj egy vodor vizet, keverj el benne folyekony szappant, majd ahogy van borotsd ra az egeszet
Milyen otleteket varsz meg ezen kivul?!???
Talan az elkoltozes meg nem jutott eszedbe?? Igen, igen, tudom manapsag nehez egyedul eltartani magad blablabla, de latod hogy a helyzet nem valtozik.. szerinted ez valaha is jobb lesz?!??

Mar a multkor is leirtam, es leirom most is!!
Inkabb az utcan egy hid alatt toltenem el a napjaimat, mint egy ilyen “emberrel”.
Es mar a multkor is millioan leirtak, ha nincs penzed sajat alberletre, vagyel ki csak egy szobat akar szobatarssal, vagy menj munkasszallora.
Szerintem egy ilyen agressziv, ruhes embertol lejjebb mar nem nagyon van!!

Erdekes.
Akkor van itt a gyakorin egy sorstarsad, aki szinten apolo, szinten ruhes az apja, szinten nem hajlando furodni, a kihivott orvost sem engedi, hogy megnezze.
Kamugep vagy. Te irtad ki az elozo kerdest is, mert a legaprobb reszletek is egyformak a sztoridban. Tudod, nem az a baj, hogy tobb kerdest teszel ki ugyanarrol, hanem az, hogy teljesen foloslegesen teszed azt. Hiaba kapsz 100 normalis es oszinte, segito valaszt, (nem mellesleg az osszes valaszolo ugyanazt a tanacsot adta: KOLTOZZ EL, BARMI ARON), ha egyiket sem fogadod el
Oszinten, borzasztoan sajnalom, hogy ilyen ember mellett kell elned, de tenyleg igaz a mondas, hogy csak azon lehet segiteni, aki sajat maga is akar valtoztatni a helyzeten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!