Nem megy el az orvoshoz. Nem 5udom mi tévő legyek ?
Parom tegnap megkérdeztem miért nem vágyik lassan 3 hete szexre nem közeledik.
Elmondta hogy 3 hete mikor a veséje begörcsölt ügyeletre akartam vinni makacskodott .
Azóta fáj a micsodája vizelet ürítés közben aztán mikor végez ég és csíp . Veleséje nem fáj azóta.
Vizelet ingere is alig van ha eszébe jut akkor megy el pisilni. Minden pisilés után munkában is mossa azóta de elmondása szerint még roszabb .
Orvosról hallani sem akar.
Nem tudom mit kezdjek vele.

Primitív, sajnos.
Végzetes lehet ez a húgyúti fertőzés, ami összefügghet a vese problémájával.
Vélhetően ez akutt fertőzés.
Mondd meg neki, hogy vissza fog térni a vese problémája, csak még súlyosabban.
Ha nem kezelteti ki magát, impotens lesz.

3-as vagyok. Az agya már impotens. A többi szerve is az lesz.
Ez valami súlyos bakteriális fertőzés lesz.
Sok férfi nem is gondol arra, hogy nemcsak vizelés után, hanem előtte is kezet mosson.
Gondold el, ki mindenféle népek, hajléktalanok, fertőzöttek után fogod meg a tömegközlekedésben a fogantyút, üzletben a kosár fülért, az ajtókat.
Utána meg mész vizelni, megfogod a nemi szervedet.

Én is ultimátumot adnék neki. Vagy elmegy orvoshoz, vagy elköltözik.
Ha a vesefájdalom után jelentkezik ez a csípő érzés, simáén lehet hogy homokot, kristályt, vagy éppen követ pisil rendszeresen. Esetleg a
Rowatinex-et lehetne szednie, de nincs mese, orvosnak látnia kell.
Igazad van kedves utolsó teljesen.
Ha ma nem képes eljönni a háziorvoshoz aki lehet még csak gyógyszerrel haza küldi és jobban lesz.
Akkor késobb mehet szakrendelésre majd akkor is szégyenkezzen.
Nem értem ennyire nen törödömségét.
Mindig is ilyen volt.
Megsrm tudja mondani mikor volt vér vételen.
Mknt egy makacs kisfiú. Nem cibálhatom el. Nem.is fogom.

Ez két dolog lehet. Egy erőteljes felfázás, ami sajnos rámehet a herékre és a prosztatára is, utána pedig nagyon nehéz lesz teljesen kiírtani a fertőzést, vagy csak tünetmentes időszakai lesznek erős antibiotikum kúra hatására.
Ha fertőzés, akkor azt nem fogja megoldani a napi többszöri mosás, max tönkreteszi a saját baktériumflóráját a makknak és kiszárad stb stb.
A másik lehetőség a vesekő, ami a veséből indult ki, és végig felsértette a vezetéket és a húgycsövet ahogy távozott, ezért nem görcsöl már a veséje, viszont ezért fáj neki a húgycsöve.
Ezt viszont urológus tudná megmondani, szóval mindenképpen orvoshoz kellene mennie.

Kedves utolso ahogy irod kihagytam hogy 4 napja fúrdőkádból egy sötétszínű szilárd 1 cm valamit kiszedett amit osszenyomott és porrá lett.
Ezt is tegnap mondta el erről se tudtam volna ha nem kérdezem.
8. Szégyenli s dolgot.
Nem fogják ott fogdosni a p@csét. Ez volt a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!