Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem megy el az orvoshoz. Nem...

Nem megy el az orvoshoz. Nem 5udom mi tévő legyek ?

Figyelt kérdés

Parom tegnap megkérdeztem miért nem vágyik lassan 3 hete szexre nem közeledik.

Elmondta hogy 3 hete mikor a veséje begörcsölt ügyeletre akartam vinni makacskodott .

Azóta fáj a micsodája vizelet ürítés közben aztán mikor végez ég és csíp . Veleséje nem fáj azóta.

Vizelet ingere is alig van ha eszébe jut akkor megy el pisilni. Minden pisilés után munkában is mossa azóta de elmondása szerint még roszabb .

Orvosról hallani sem akar.

Nem tudom mit kezdjek vele.

tegnap 12:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kipisilt egy vesekövet? Az komoly.
tegnap 13:08
 12/21 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem fenyegesd meg. Na nem azzal, hogy elválsz vagy elhagyod, hanem azzal, hogy végleg tönkreteszi a szervezetét. Meg ajánld fel, hogy elkíséred orvoshoz.
tegnap 13:15
 13/21 anonim ***** válasza:
64%

Ha kipisilte a vesekövet, akkor nem nagyon van mit tenni. Azzal orvos sem tud kezdeni semmit. Távozott és majd idővel begyógyul minden.

Addig igyon sok folyadékot, illetve ihat gyógyteát is, továbbá vehet be fájdalomcsillapítót, amiből ibuprofént javasolnék vagy cataflamot, mert ezek gyulladáscsökkentő hatásúak is.

Egyébként ez a kérdés, de főleg a rá adott válaszok tökéletesen jellemezték az emberi ,,birka" mentalitást. 1 ember leírta, hogy fertőzés, utána sorban írta mindenki, amíg valaki nem használta az agyát és gondolta végig, hogy mi is lehet a gond, ami a veséből indult ki.

tegnap 13:34
 14/21 anonim ***** válasza:
38%

Az 1-es egy bunkó. A stílusa, a mondanivalója egyaránt az.

13-as korrektül összefoglalta.

Amúgy a férfiak nem szívesen mennek orvosjoz, ilyesmi helyre, mint urológus pláne nem. Én sem mennék.

Kérdező:jó eséllyel rendbe fog jönni, pláne, ha kijött a vesekő (ami érdekes, mert állíólag nagyon fájdalmas). Erőszakkal nem tudod rávenni, hogy elmenjen.

tegnap 14:37
 15/21 A kérdező kommentje:

Igen nem tudom rávenni persze

Nem is biztos az volt mert azt állitja nem is erezte meg ugye nem vizelt a kádba.

Lehet nem is az volt kitudja.

Másr tudok tenni elmegyek a gyógyszertárba és kérek valamit ha ma sem hajlandó eljönni (nem fog) !

tegnap 15:17
 16/21 A kérdező kommentje:

Vizelete eleggé búzős és sötét én is arra gondoltam higy homok tavozik is belőle .

Nem tudom nem vsgyok orvos .

tegnap 15:20
 17/21 anonim ***** válasza:
54%

14

"Amúgy a férfiak nem szívesen mennek orvosjoz, ilyesmi helyre, mint urológus pláne nem. Én sem mennék."

Jaj istenem... szegény férfiak, amikor elmennek az urológushoz, megfogja a doki a pömpölőjüket. Brühühü. Míg egy nőnek kb. egész felnőtt életében évente-kétévente nőgyógyászhoz kell mennie. Gondolod, hogy az annyira vicces, kedves és kellemes élmény?

Te sem mennél. Hát ez jó. A gyakori nyilván nem alkalmas arra, hogy orvosi véleményt mondjon, de a kérdező férjének komoly problémái vannak.

Nekem volt rémes felfázásom is, meg egyszer-kétszer borzalmasan görcsölt a vesém (más-más okból), hát nem otthon ültem, gondolhatod. Hanem elmentem orvoshoz. Mint egy felnőtt.

tegnap 15:54
 18/21 anonim ***** válasza:
17%

Nem tudom, miért jön mindenki a nőgyógyász-párhuzammal... Oda sem kötelező elmenni, oda pláne nem. Nem is járnak sokan, a párom sem.

Ez nem a "megfogja a doki a pömpölőjüket. Brühühü." kérdése, hanem egy minimális önbecsülés és önérzet dolga. Nekem ne tapogassa az intim részeimet egy idegen. Férfi se, női doki pedig pláne ne. Ez erről szól.

Aki akar menjen. Én nem fogok, és remélem, a párom sem.

A kérdező férje jó eséllyel fel fog épülni egy Cataflam kúra után.

tegnap 16:10
 19/21 anonim ***** válasza:
55%

Ilyenkor azon gondolkodom, hogy vajon ti nők, mit ehettek az ilyen makacs, öszvér, buta palikon?! :O

Én meg 1 éve vagyok egyedül, az ilyen ostoba embernek meg nője, felesége van! :O

Mit csinálok én rosszul? :O

39/F

tegnap 16:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

18-as, sajnos ha az egészségedből önérzeti dolgot csinálsz, az elég nagy probléma.

Sok esetben sajnos nem csak a saját egészségét érinti annak aki nem megy el az orvoshoz, hanem a környezetét is, lásd párkapcsolata/házassága. Emellett, ha komoly szövődmény esetén már a család többi tagját is érinti, hiszen úgyis tudni fognak róla, tehát már több ember kapcsolódik be a dologba.

Az állandó fájdalom, szenvedés, lássuk be egy idő után hatással van a baráti és munkahelyi kapcsolatokra is, hiszen ők is érzékelik, mert sokszor ilyenkor már mogorva az illető.

Továbbá önérzeti dolog miatt nem elmenni dokihoz, már csak azért nagy butaság, mert sokkal súlyosabb szövődménye is lehet a dolognak, ami sokkal hosszadalmasabb gyógyulást is von maga után, hiszen ilyenkor már általában az egyszerűen kezelhető dologból műtét lesz a vége.

tegnap 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!