Reggelre, hogy legyek jól / renben? Hirtelen kaptam hírt mennem kell autóval orvoshoz, de nembírom a másnapot..
Nemsokat ittam 7 sört 4,5% eddig, de már lepihentem tv-t nézek, meg itt olvasgatok.
De reggelre jól kéne lennem.
"De reggelre jól kéne lennem."
A kerdest 13:52 kor irtad ki.
Mégis melyik reggelre gondoltal?
Holnap reggelre szerintem akkor is jól lennél, ha most hagytad volna abba az ivást. Kis túlzással :D
Én nő vagyok, de kb 6 pohár 3 centesig még élő tudom adni, hogy nem nagyon ittam. De persze hamar el tud szakadni a cérna, ki ki vérmérséklete szerint.. :D
Igyál rengeteg folyadékot, egyél meg vagy 2-3g c vitamint. Aludd ki magad, reggel is vegyél egy jó fürdőt.
De mar tuti jozan vagy :D
Hú sikerült, megoldottam, már itthon is vagyok!
Köszönöm a bíztatást!😊
4-es vagyok: kérlek mesélj már, hogy miért kérdezted ezt tegnap, én esküszöm nem értelek :D Ennyire rosszul bírod az alkoholt?
És nem sok közöm van hozzá, de érdekel: szabadnapod volt, hogy du fél3-kor már végeztél az ivással, vagy EV vagy, netán egyetemista? Vagy csak szimplán tróger?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!