Az baj ha részleges körülmetélésen erekcióm van?
Hali!
Megnyugtatlak, ilyen nem vsz. hogy elő fog fordulni. Méghozzá azért nem, mert amikor a péniszedbe kapni fogsz néhány helyre egy szurit (érzéstelenítőt), mint az a szuri hatásában is benne van,... SEMMIT NEM FOGSZ ÉREZNI. Na most, ha nem érzel semmit (legalábbi az agyad nem kap idegi jeleket a péniszed felől, a péniszedet pedig teljesen elfogja zsibbasztani az érzéstelenítő, így nem vsz, hogy a zászlórú állni fog, ami ráadásul meg is nehezít7né a munkát.
Gondolj csak bele...
Tele megy vérrel a farkad, és mozgatni kezdi a vér a barlangos testeket, ami megmoccanna... az orvos meg arra számít nem... kész lenne a baleset.
Egyébként egyetlen körülmetélésen, -- amit végignéztem -- nem láttam erektált péniszt, szóval a tiéd sem lesz az, efelől nyugodt le7sz! :-)
_ Te egyébként hány éves vagy?
_ Mikor műtenek?
_ Hol (meik kórházban) műtenek?
_ Doki mit mondott? Mivel fog műteni? Szikével vagy lézerrel?
_ Csak fitymaszűkületed van, vagy rövid a féked is?
_ Mekkora fityma tengi túl a makkodat? Sima, megvastagodott vagy rojtos a fitymád széle?
_ Konkrétan mióta és mi problémád van a péniszeddel?
...
Várom a válaszaidat! :-)
Üdv: EE
Te egyébként hány éves vagy?
_ Mikor műtenek?
_ Hol (meik kórházban) műtenek?
_ Doki mit mondott? Mivel fog műteni? Szikével vagy lézerrel?
_ Csak fitymaszűkületed van, vagy rövid a féked is? mind 2 szerintem :S
_ Mekkora fityma tengi túl a makkodat? Sima, megvastagodott vagy rojtos a fitymád széle? Ezt nem vágom :S
_ Konkrétan mióta és mi problémád van a péniszeddel? Te egyébként hány éves vagy? 12 éves vagyok,túl sok probléma nincs vele, nem zavar,csak köztudott h hátrány.
_ Mikor műtenek? 1-2 héten belül
_ Hol (meik kórházban) műtenek? Gyerekorvos fogja elvégezni
_ Doki mit mondott? Mivel fog műteni? Szikével vagy lézerrel? Szike
Hali ismét!
_ Mekkora fityma tengi túl a makkodat?
_ Sima, megvastagodott vagy rojtos a fitymád széle?
Ezek alatt azt értettem, hogy akinek fimózisa van, annak ált. van némi fitymatúltengése is, ami annyit takar, hogy alap/nyugalmi állapotban a fityma egy kicsit hosszabb a makk végénél, túl is megy rajta, kis bojtocskát képez, mivel a bőrgyűrű csőszerűre összeszűkíti.
Ebben az esetben zömmel inkább olyan rózsaszerű, rojtos a fityma vége.
Ha a fityesz azonban annak ellenére, hogy beszűkíti a bőrgyűrű, amit nálad nagy vszséggel el fognak távolítani, nem megy túl a makkod vége felett, hanem az egy picit kilátszik a húgycsőnyílásoddal, akkor a fitymád vége inkább sima, még petyhüdten is, mivel nincs bojt a végén.
A rövid a fitymafék, és a szűkület makacs... persze,... fitymatípustól is függően, de a fityma vége a bőrgyűrű miatt képes némiképp megvastagodni legyen szó a pénisznek akár petyhüdt, akár merev állapotáról.
Csak ennyi,... ill. még a kérdésem a kórház városát, ill. orvos nevét és rendelési címét, telefonos elérhetőségét kívánta megcélozni, mivel szeretnék minden olyan orvost összegyűjteni, aki ma megbízható munkát végez, és megfelelő empátiával is rendelkezik itt Magyarországon,... uakkor nem akar mindjárt metélni, ha fitymaszűkületről van szó, hanem van több megoldási alternatíva is a tarsolyában.
Csak ezért kérdeztem. :-)
Mi az a körülmetélés??:O
Most a farkából levágnak 1 darbaot, vagy a zacskóból?
@ 14:13 (Uccsó)
Nézd meg az alábbi LINK-ek tartalmát!
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..
He van még kérdésed, csak nyugodtan! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!